CARSNEWS
MOTONEWS

Πάφος: Σε κρίσιμη κατάσταση μοτοσυκλετιστής, πολύ σοβαρά και δεύτερο άτομο

Διασωληνωμένος και σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 40χρονος από την Πάφο ο οποίος τραυματίσθηκε σε τροχαίο με την μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε στις δύο τα ξημερώματα στο κέντρο της Πάφου. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου και δεύτερο άτομο, επίσης 40 χρόνων, που επέβαινε στη μηχανή.

Το σοβαρό ατύχημα έγινε στα φώτα τροχαίας μπροστά από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία ο οδηγός της μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο της και χτύπησε βίαια σε περιτοίχισμα στα φώτα και ανατράπηκε. Η μοτοσυκλέτα κατευθυνόταν από την οδό Χαράλαμπου Μουσκου προς τις λεωφόρους Νίκου και Νεόφυτου Νικολαΐδη και δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν.

Οι δύο 40 χρόνοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Πάφου όπου ο συνεπιβάτης αφού χειρουργήθηκε κρατήθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ ο οδηγός λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του χρειάσθηκε να μεταφερθεί λίγες ώρες αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στην σκηνή του ατυχήματος βρέθηκαν δύο κράνη και η Αστυνομία εξετάζει αν οι επιβαίνοντες την μοτοσυκλέτα τα έφεραν κανονικά ή αν απλώς τα κρατούσαν στο χέρι.

Related Articles

Aprilia RSV4 / Tuono 1100 2024 – Πιο μεγάλα φτερά από ποτέ!

cars

O πρώτος άνθρωπος που έκανε το γύρο του κόσμου με μοτοσυκλέτα

cars

Σε δημοπρασία η αγωνιστική Avintia Kawasaki CRT του 2013 του Hector Barbera

cars

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι με μοτοσυκλέτα που είχαν κλέψει μια μέρα πριν

cars

CFMOTO 450 CL-C – Ακόμα ένα επίσημο video εν αναμονή του μοντέλου

cars

Έτσι μετατρέπεις σε χειροποίητο έργο τέχνης μια BMW K100 του 1985

cars

BMW R 12 GS 2024 – Το αερόψυκτο GS επιστρέφει!

cars

Αφιέρωμα – Νέα μοντέλα Suzuki 2023

cars

Καινοτομία ή ιεροσυλία; Κλασσική μοτοσυκλέτα μετατρέπεται σε ηλεκτρική

cars