CARSNEWS
AUTONEWS

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Ντραγκόφσκι, βασικός ο Λοντίγκιν για τους «πράσινους»

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έφτασε και για τους γηπεδούχους προέκυψε πρόβλημα με τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής τελικά, με τον Λοντίγκιν να παίρνει θέση βασικού.

Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία και θα πρέπει να την πάρουν χωρίς τον βασικό τερματοφύλακά τους, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός αποστολής.

Συγκεκριμένα, ο Ντραγκόφσκι αντιμετώπισε πρόβλημα με τον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού στην προπόνηση του Σαββάτου (5/10) και οι ενοχλήσεις παρέμειναν και σήμερα (6/10), οπότε δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Έτσι, ο Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής, με τον Γιούρι Λοντίγκιν να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια του Παναθηναϊκού.

Related Articles

Οι ευχές του πάπα Φραγκίσκου για το Ορθόδοξο Πάσχα

cars

Συνελήφθη ανήλικος για εμπρησμό από πρόθεση στους Αγίους Αναργύρους Αττικής

Κόγιας και Dream Greek περιγράφουν πώς σκοτώθηκε ο Tzane – «Το δεξί πόδι πατούσε στο τσιμέντο, το αριστερό έφυγε στο κενό»

cars

ΚΝΕ: Καταγγέλλουμε την αναίτια και απρόκλητη εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ και τις συλλήψεις φοιτητών στο σωρό

cars

«Είχε έναν ελαφρό παλμό αλλά όχι αναπνοή»: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον θάνατο του μικρού Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη

cars

Η BMW σειρά 5 Sedan παίρνει άριστα στον τομέα της ασφάλειας

cars

Cupra Formentor. Το πρώτο μοντέλο 100% Cupra!

cars

Η Renault συνεργάζεται με την Airbus!

cars

Hyundai: Στις αρχές του 2021 το ηλεκτρικό Ioniq 5.

cars