CARSNEWS
F1 & RACES

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ F1 ΒΕΛΓΙΟ (03/09/2023)

Φορμουλα 1

Back to back τριήμερα για την Φόρμουλα 1 μετά την καλοκαιρινή διακοπή σε έναν από τους πιο γνωστούς και κλασικούς αγώνες στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τί έγινε στην Ολλανδία

Νίκη-ρεκόρ για τον Μαξ Φερστάπεν στον «εντός έδρας» αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλητή. Ένατη συνεχομένη νίκη για τον Ολλανδό, που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Φόρμουλα 1. Ισοφάρισε παράλληλα τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος πέτυχε κάτι ανάλογο το 2013 με την Ρεντ Μπουλ. Την δεύτερη θέση στον Zandvoort κατέκτησε ο Φερνάντο Αλόνσο και την τελευταία θέση του βάθρου ο Πιέρ Γκασλί, στο πρώτο του βάθρο με την Αλπίν.

Στον αγώνα έκανε την εμφάνιση της η βροχή και περιέπλεξε την κατάσταση στους πρώτους και τελευταίους γύρους. Η υπεροχή της Ρεντ Μπουλ ήταν εμφανής και με σωστές αποφάσεις στην στρατηγική των pit stops, ο Μαξ Φερστάπεν δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Όσο αφορά τον Σέρχιο Πέρεζ, ο Μεξικανός έχει τον ρόλο του δεύτερου πιλότου στην ομάδα και η ποινή που δέχθηκε στο τέλος του αγώνα, του στέρησε το βάθρο.

Στήριξε το HellasBet.

Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις σε δύο πολύ απλά βήματα.

F1 Νέα

Η Μερσέντες ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας της με τους Λιούις Χάμιλτον και Τζορτζ Ράσελ μέχρι και το τέλος του 2025. Ο Τότο Βολφ δήλωσε πως έχει το καλύτερο δίδυμο πιλότων στο Grid και η δουλειά για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή δεν έχει τελειώσει. Έτσι απομένουν μόνο 4 θέσεις κενές για το 2024. Δύο στην (νυν) Άλφα Τάουρι, μία στην Άλφα Ρομέο και μία στη Γουίλιαμς.

F1 Ιταλίας

Έγινε μία πολύ όμορφη μάχη για την Pole position ανάμεσα στις δύο Φεράρι και την Ρεντ Μπουλ του Μαξ Φερστάπεν. Ο Κάρλος Σάινθ «στέφθηκε» Poleman κερδίζοντας τον Φερστάπεν για 13 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αντίστοιχα, ο teammate του Σαρλ Λεκλέρ βρίσκεται στην τρίτη θέση με 67 χιλιοστά του δευτερολέπτου να τον χωρίζουν από την έτερη Φεράρι του Σάινθ. Την τέταρτη καλύτερη προσπάθεια είχε ο Τζορτζ Ράσελ, αφήνοντας 5ο τον Σέρχιο Πέρεζ. Την 6η θέση κατέκτησε ο Άλεξ Άλμπον, σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Την τέταρτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνουν οι Όσκαρ Πιάστρι και Λιούις Χάμιλτον, ενώ την δεκάδα κλείνουν οι Λάντο Νόρις και Φερνάντο Αλόνσο.

Προγνωστικά F1 Ιταλία

Το 1-3 της Φεράρι στις κατατακτήριες δοκιμές εντυπωσιάσε και χαροποίησε πολλούς. Έχουν το προβάδισμα στην εκκίνηση έναντι του Φερστάπεν με δύο μονοθέσια στην αγωνιστική γραμμή, ωστόσο η Ρεντ Μπουλ δείχνει να έχει καλύτερο ρυθμό αγώνα. Αναμένεται δυνατή μάχη, με την Φεράρι να ψάχνει την πρώτη νίκη της μέσα στο 2023 και τον Φερστάπεν να κυνηγάει το ρεκόρ των 10 διαδοχικών.

Για τον αγώνα της Κυριακής προτείνουμε:

Και οι δύο οδηγοί να ανέβουν στο βάθρο: Κάρλος Σάινθ και Σαρλ Λεκλέρ – 2.75

Να τερματίσει στους πρώτους 6: Λάντο Νόρις – 2.65

Του Δημήτρη Λουκά

Στήριξε το HellasBet.

Το HellasBet.com, το πιο «καθαρό» ελληνικό site με προγνωστικά στοιχήματος, χρειάζεται τη στήριξή σου. Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις σε δύο πολύ απλά βήματα.

 Disclaimer: Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη.

Related Articles

ΕΚΤΑΚΤΟ: 12 ποινές σε 8 οδηγούς μετά την ένσταση της Aston Martin!

cars

Η Alpine ξέγραψε το 2021

cars

FIA rejects three applications for new F1 teams

cars

Ο Enzo θα έδειχνε περισσότερο σεβασμό στον Vettel

cars

Κοντά σε νέα συμφωνία Πέρεζ και Red Bull, ο Μεξικανός διεκδικεί διετές συμβόλαιο

cars

GP Στυρίας: Νίκη ουσίας για Verstappen και Red Bull

cars

Οι Νόρις και Πιάστρι σε μια μάχη όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί (vid)

cars

Που θα δούμε φέτος την Formula 1;

cars

H Williams επέλεξε κινητήρες για τη νέα εποχή της Formula 1

cars