CARSNEWS
AUTONEWS

Προσπάθησε να βγάλει selfie και έπεσε στον φωταγωγό ο 15χρονος Γιάννης στην Αλεξανδρούπολη

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου του 15χρονου Γιάννη στην Αλεξανδρούπολη, που σκοτώθηκε πέφτοντας στο κενό από τον φωταγωγό του σπιτιού του, μπροστά μάλιστα στα μάτια του πατέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο 15χρονος φέρεται να ανέβηκε στην ταράτσα μαζί με τον πατέρα του για να κουβαλήσουν κάποια κιβώτια. Ο νεαρός πάτησε τότε πάνω στο τζάμι που κάλυπτε τον φωταγωγό και τότε έπεσε στο κενό.

«Είμαστε όλοι καταρρακωμένοι αυτή τη στιγμή. Οι ψυχές μας βρίσκονται στον πάτο. Βέβαια εγώ είμαι και ιερέας κακώς μιλάω έτσι, αλλά δυστυχώς τέτοιες στιγμές η θεολογική πλευρά πάει στην άκρη και βγαίνει από πάνω η ανθρώπινη πλευρά» τόνισε ο παππούς του μιλώντας στο Star.

Ο άτυχος 15χρονος μόλις χθες είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του. «Χθες το βράδυ είχε τα γενέθλια του. Μιλήσαμε, του ευχήθηκα, του είπα να ζήσεις Γιάννη μου χρόνια πολλά και στα αγγλικά του το είπα και στα ελληνικά. Γελούσε, “παππού μου θα έρθω να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω για τα καλά λόγια που μου λες”».

Σύμφωνα με τον παππού του νεαρού, ο 15χρονος προσπάθησε να βγάλει μια σέλφι, ενώ ο πατέρας του δεν πρόλαβε να αντιδράσει. «O πατέρας ήταν λίγο πιο μακριά, μέχρι να δει πού είναι ο Γιάννης, αυτός είχε πέσει. Πήγε πίσω πίσω μάλλον να βγάλει μία σέλφι, φωτογραφία και έγινε το μοιραίο».

Related Articles

Τέλη Κυκλοφορίας 2023 – Παράταση μέχρι τέλη Φεβρουαρίου

cars

Με 33 συμμετοχές το 30ο Ράλι Σπριντ Γραίκα

cars

Aston Martin Victor. Απίστευτη one-off δημιουργία με 840 άλογα!

cars

Π. Γιαννόπουλος: Όταν κατέβηκα στις εκλογές, μου έβριζαν τη μάνα, την οποία είχα χάσει έναν χρόνο πριν

Bury

Νέα Mercedes-Benz T-Class. Oλοκαίνουρια πρόταση στη κατηγορία των βαν

cars

Τα ηλεκτρικά απειλούν το status quo στην βιομηχανία αυτοκινήτου!

cars

Daytona DY125RS. Ώρα για ανανέωση

cars

Το Honda e “φοράει” carbon και πάει για dragster!

cars

Το General Tire Grabber AT³ με νέο μίγμα γόμας

cars