CARSNEWS
NEW MODELS

Πρόωρη αποκάλυψη του VW Arteon Shooting Break

Η παρουσίαση της ανανεωμένης κουπέ λιμουζίνας της Volkswagen, του Arteon, έχει προγραμματιστεί για την 24η Ιουνίου, με τα πραγματικά σημαντικά νέα να είναι η προσθήκη στη γκάμα και μιας έκδοσης στέισον. Ακριβέστερα Shooting Brake, καθώς αυτή θα είναι και η επίσημη επωνυμία της.

Όπως συμβαίνει τον τελευταίο καιρό συνήθως κάποιες επίσημες φωτογραφίες εμφανίζονται πρόωρα. Αυτή τη φορά μας ήρθαν από την Κίνα και το China’s Autohome και μας δείχνουν ξεκάθαρα το σχήμα της ακόμα πιο οικογενειακής έκδοσης του Arteon

H οποία έχει φυσικά το ίδιο μεταξόνιο με την τετράθυρη, ενώ έχει μεγαλώσει οριακά σε ότι αφορά το μήκος της. Πιο συγκεκριμένα κατά μόλις 4 mm φτάνοντας συνολικά τα 4,869 m, αύξηση που κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται στο διαφορετικό πίσω προφυλακτήρα του.

Από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν μπορεί να διακρίνει κανείς τα πλαστικά προστατευτικά στα φτερά, που μπορεί να σημαίνουν πως έχουμε να κάνει με μια πιο crossover έκδοση Alltrack. Η παρουσία της οποία πάντως δεν ήταν γνωστή, οπότε μπορεί και να προορίζεται μόνο για την κινεζική αγορά, ενώ θα έχει και ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Οι κινητήρες του Arteon Sportback δεν θα διαφοροποιούνται από αυτούς της τετράθυρης έκδοσης και θα περιλαμβάνουν κατά πάσα πιθανότητα και τους e-TSI των 1.500 cc με την ήπια υβριδική υποβοήθηση και το δευτερεύον ηλεκτρικό κύκλωμα των 48V.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η «αγία τριάδα» εγγυάται το μέλλον της Formula 1!

cars

Pony και πράσινα άλογα

cars

Το ξέρατε πως το Tesla Model 3 «βγαίνει» και σε cabrio;

cars

Σκέψεις για επανασύσταση της Ομάδας Σίγμα!

cars

Η BMW στην CES 2020

cars

Πώς θα κινηθούν σήμερα και την Πρωτοχρονιά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (Δρομολόγια)

cars

Η πρώτη εμφάνιση της Toyota Corolla Cross

cars

70 χρόνια Volkswagen Transporter (video)

cars

H ηλεκτρική αυτονομία των PHEV της Audi… διδάσκει

cars