CARSNEWS
AUTONEWS

Ράλι Μόντε Κάρλο 2024: Πρεμιέρα στο WRC2 για τα Citroën C3 Rally2

Με τροποποιημένη διαδρομή γύρω από το Gap και 17 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 324,44 χιλιομέτρων, το Ράλι Μόντε Κάρλο του 2024 υπόσχεται για άλλη μια φορά να προσφέρει, τόσο στις ομάδες όσο και στους οδηγούς, μια πρόκληση με ξεχωριστό ειδικό βάρος. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα αντιμετώπισης δύσκολων χειμερινών συνθηκών, κάτι που θα δυσκολέψει περεταίρω τα πληρώματα.

Το πιο διάσημο ράλι του κόσμου ξεκινά την Πέμπτη 25/1 το βράδυ με δύο νυχτερινές Ειδικές Διαδρομές, Colde Fontbelle και την Bayons – Bréziers, που εμπεριέχουν τις -γεμάτες φανατικούς θεατές- εμβληματικές φουρκέτες και στροφές της.

Την Παρασκευή, οι Ειδικές Διαδρομές θα λάβουν χώρα με φόντο το Champsaur και το Valgaudemar, πριν μεταφερθούν στις περιοχές Drôme και Isère για το σκέλος του Σαββάτου. Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Κυριακή με αποκορύφωμα την ιστορική Ειδική Διαδρομή Col duTurini για την Power Stage διαδρομή.

Ράλι Μόντε Κάρλο 2024 Citroën C3 Rally2

Οι Yohan Rossel – Arnaud Dunand και Nikolay Gryazin – Aleksandrov Konstantin, με έξι και τέσσερις προηγούμενες εμφανίσεις αντίστοιχα στον εν λόγω αγώνα, που πέρσι τερμάτισαν πρώτοι και δεύτεροι στην κατηγορία WRC2, θα οδηγήσουν φέτος τα αναβαθμισμένα C3 Rally2, φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσουν στην πολυληθή κατηγορία WRC2.

Ράλι Μόντε Κάρλο 2024 Citroën C3 Rally2

To Ράλι Μόντε Κάρλο σηματοδοτεί την έναρξη της σεζόν για τα πληρώματα των Citroën C3 Rally2, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα προστεθούν οι Marco Bulacia – Diego Vallejo, οι οποίοι θα έχουν στην ομάδα τους την πολύτιμη βοήθεια του 9άκις παγκόσμιου πρωταθλητή συνοδηγό, τον Daniel Elena (συνοδηγό του Loeb).

Ράλι Μόντε Κάρλο 2024 Citroën C3 Rally2

Related Articles

Έτσι θα κλείσει η Κυβέρνηση το μέτωπο με την Εκκλησία, το φάουλ του άλλου Κασσελάκη και η περίεργη επίσκεψη του Ράμα

Bury

Ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε πωλητήριο στα Mirage 2000, τα F-16 και τα F-4 – «Πρέπει να αποκτήσουμε αεροσκάφη τέταρτης γενιάς»

cars

Στην Porsche Taycan EV στρέφονται το ενδιαφέρον τους οι ιδιοκτήτες Tesla

cars

Νέο Ford Kuga. Το δοκιμάζετε και κερδίζετε

cars

Η νέα Eagle E-Type Lightweight GT είναι το απόλυτο restomod!

cars

Θ. Ρωμανίδης: Ο Μ. Σεφερλής στάθηκε δίπλα στον Γ. Καπετάνιο τότε που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη

Bury

Nέο Honda HR-V. Αποκλειστικά υβριδικό

cars

Η Suzuki έχει πλάνα να μεγεθύνει το Jimny;

cars

Νύχτα στάσου: Η εκπομπή θα βάλει «Φωτιά στα σαββατόβραδα» με τις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80

cars