CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 19 Απριλίου το ηλεκτρικό SUV της Toyota!

Ήρθε επιτέλους το πλήρωμα του χρόνου. Η Toyota, μία μάρκα που θεωρείται δικαίως ένας εκ των πρωτοπόρων στην τεχνολογία του εξηλεκτρισμού είναι έτοιμη να κάνει τα πρώτα της βήματα στον στίβο της ηλεκτροκίνησης. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, έστω και με ένα concept. Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της θα αποκαλυφθεί σε μορφή πρωτοτύπου την ερχόμενη Δευτέρα, στην έκθεση της Σαγκάη σε μία κίνηση που δεν χάνει το παραμικρό σε συμβολισμό. Δεν είναι τυχαίο που ο ιαπωνικός κολοσσός επέλεξε την Κίνα για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ολοκαίνουριου SUV που εξέλιξε σε συνεργασία με την Subaru.

Όπως δεν είναι τυχαίο ότι η Toyota τονίζει πως το επερχόμενο μοντέλο έχει σχεδιαστεί και εξελιχθεί ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Παρ’ όλα αυτά, το νέο ηλεκτρικό SUV για το οποίο έχουμε πλέον στη διάθεση μας μία επιπλέον φωτογραφία, θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Το μοντέλο περιγράφεται από την εταιρία ως “το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι στον εξηλεκτρισμό” και για την εξέλιξη όχι μόνο αυτού, αλλά ολόκληρης της οικογένειας των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της, η Toyota αντλεί από την εμπειρία που έχει στα υβριδικά ώστε να αυξήσει τόσο την εμβέλεια που παρέχει η μπαταρία όσο και το… προσδόκιμο ζωής της.

Περισσότερα και πιο συγκεκριμένα πράγματα θα μάθουμε σε μία εβδομάδα καθώς και στους μήνες που θα ακολουθήσουν αλλά προς το παρόν, η Toyota δηλώνει πως το νέο μοντέλο της θα έχει περίπου το μέγεθος του RAV4 και ενώ θα είναι “πολύ ευρωπαϊκό τόσο στο DNA του όσο και στο design” θα απευθύνεται σε όλες τις σημαντικές αγορές ανά τον κόσμο όταν λανσαριστεί επίσημα, ως μοντέλο παραγωγής πλέον, σε 1-2 χρόνια! Κι αν αυτό είναι μεγαλύτερο απ’ όσο χρειάζεσαι, η ηλεκτρική οικογένεια της Toyota θα εμπλουτιστεί πολύ σύντομα με επιπλέον προτάσεις, μεταξύ των οποίων θα είναι και ένα μικρότερο μοντέλο.

The post Στις 19 Απριλίου το ηλεκτρικό SUV της Toyota! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Οριακές μεταβολές στο άνοιγμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών

cars

Ford Mustang Mach-E. Σύγχρονη σε όλα της

cars

Δεκάδες δημοσιογράφοι διαδήλωσαν με αφορμή τη δολοφονία συναδέλφου τους στο Μεξικό

Bury

Volkswagen ID.7 – Mε έξυπνο σύστημα κλιματισμού

cars

Συνελήφθη ανήλικος στην Άρτα για οπαδική βία

cars

IONIQ 5 N: Το απόλυτο ηλεκτρικό Hyundai με 650 ίππους, 0-100 σε 3.4΄΄ και τελική ταχύτητα τα 260 χλμ/ώρα

cars

Ο ηγέτης που έλαβε τα «κλειδιά» του πρώτου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Τουρκίας

cars

Nissan. Συνεργάζεται με την Blink Charging Hellas

cars

BMW 320d Xdrive. Με προορισμό…την οδήγηση

cars