CARSNEWS
AUTONEWS

Στις 30 Μαρτίου το νέο “πρόσωπο” της Lexus.

Η Lexus είναι μία μάρκα που δεν μας απασχολεί συχνά αλλά όταν μας απασχολεί, δίνει αξία στον χρόνο μας. Δεν αναλώνεται σε μεγάλα λόγια και μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά κάνει την δουλειά της χωρίς φανφάρες, πολλές φορές έξω από τα φώτα της δημοσιότητας και αποκαλύπτει το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς όταν νιώθει έτοιμη. Αυτό κάνει και με το νέο πρωτότυπο της που θα λειτουργήσει ως προπομπός της επόμενης γενιάς οχημάτων και φυσικά, της εξέλιξης της σχεδιαστικής ταυτότητας της.

Ενώ μέχρι τώρα δεν είχαμε σαφή εικόνα του τι να περιμένουμε, το νέο teaser της Lexus μας επιτρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ. Δεν είναι περισσότερο φωτεινό από τα προηγούμενα αλλά τουλάχιστον αποκαλύπτει την σιλουέτα ενός εντυπωσιακού αμαξώματος με σαφείς coupe επιρροές. Οι εικόνες εξακολουθούν να μην παρέχουν την παραμικρή πληροφόρηση για το ύψος του οχήματος αλλά η λογική, δεδομένων των τάσεων της αγοράς, λέει πως το πρωτότυπο θα πάρει τη μορφή ενός SUV. Κατά τα άλλα, ξεχωρίζουμε την μεγάλη, κάθετη μάσκα και το κομψό πίσω μέρος όπου καταλήγουν οι γραμμές του αυτοκινήτου – από αυτές στα πλαϊνά, μέχρι την οροφή φυσικά, σε μία πολύ μικρή, πολύ διακριτική αεροτομή.

Αυτά μας δίνει μέχρι τώρα η Lexus. Καμία επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα μηχανικά, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι το νέο concept θα εξοπλίζεται με το Direct4 σύστημα τετρακίνησης που προορίζεται για υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα και υπόσχεται πως θα χαρίζει “μοναδικά δυναμικά χαρακτηριστικά”. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν γνωστά στις 30 Μαρτίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η αποκάλυψη του concept της Lexus. Τα λέμε τότε λοιπόν.

The post Στις 30 Μαρτίου το νέο “πρόσωπο” της Lexus. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Τουρκία μπορεί να αναπτύξει σύντομα τους S-400 εναντίον του πιο πιστού συμμάχου της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή

Bury

Γιώργος Κοψιδάς: Όταν σταματάει το ζευγάρι να κάνει καλό σεξ, μπορεί να το ψάξει άλλου

cars

Nissan. Τα οφέλη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

cars

AMG A45 S v M2 v RS3 v Golf R. Η μάχη των γρήγορων γερμανικών!

cars

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο για το Πάσχα – Τι ισχύει για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Bury

Νέο Toyota Yaris. Με έντονη σχεδίαση και σημαντικά αναβαθμισμένο

cars

Με “καρδιά” M3 και 500+ άλογα η κορυφαία Toyota Supra GRMN;

cars

Mercedes-Benz. Eξακολουθεί να ηγείται στη premium κατηγορία

cars

Νέο Hyundai i10. Άνετο και οικονομικό

cars