CARSNEWS
MOTONEWS

Στον ανακριτή σήμερα η Εύη Βατίδου με βαριές κατηγορίες

ΠΣΚΗ

Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες είναι η Εύη Βατίδου, η οποία αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας (13/11) για το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν φέρεται να εμβόλισε μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο οδηγός της μηχανής.

Σε βάρος της 47χρονης έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβηςτετελεσμένη και σε απόπειρα.

Το πρώην μοντέλο οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην οδό Σουλίου, όταν πέρασε μία μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες και της έσπασε τον καθρέφτη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο οδηγός φέρεται να μην σταμάτησε για να την ρωτήσει για τη ζημιά, με αποτέλεσμα η ίδια να αναπτύξει ταχύτητα και να τον ακολουθήσει. Οι δύο τους έχουν αλληλομηνυνηθεί και κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατέθεσε στην αστυνομία πως Εύη Βατίδου αποπειράθηκε να τον ρίξει από τη μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός που μεταφέρθηκε στο Ασκλιπιείο Βούλας όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η Εύη Βατίδου αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό της μηχανής.

Μάλιστα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του οδηγού για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε η πρώην σύζυγός του, λέγοντας ότι ενώ η πρώην σύζυγός του επέστρεφε σπίτι της με το αυτοκίνητό της, «δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα».

ΠΗΓΉ: www.reader.gr

Related Articles

BSA M20 αντίκα (έως τις γιορτές 100€ κάτω)

cars

Η Harley-Davidson παρουσιάζει την υπέροχη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της

cars

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ματιέ Κασοβίτς νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από ατύχημα με μοτοσυκλέτα στο Παρίσι

cars

6o Garage Days 2024 – Διήμερο μοτοσυκλέτας στα Χανιά

cars

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας για την οδική ασφάλεια

cars

Nέα BMW R 18 Roctane με στυλ custom bagger

cars

kozan.gr: Τροχαίο δυστύχημα στο ύψος της στροφής των διοδίων της Καλαμιάς Κοζάνης για την είσοδο στην Εγνατία Οδό – Μοτοσυκλέτα συγκρούστηκε με λεωφορείοτων ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

cars

Εντυπωσιακή αύξηση στις ταξινομήσεις – πωλήσεις δικύκλων τον Αύγουστο

cars

Moto Guzzi – Νέος τιμοκατάλογος 2024

cars