CARSNEWS
F1 & RACES

Στον «πάγο» τα γυρίσματα της ταινίας για την F1 με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ

Η κρίση που περνάει το Χόλιγουντ επηρεάζει τη Formula 1 και την ταινία με σκηνοθέτη τον Τζόζεφ Κοζίνσκι.

Αρνητικά είναι τα νέα για την ταινία του Μπραντ Πιτ με θέμα το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ. Τα γυρίσματα που άρχισαν στο Grand Prix του Σίλβερστον, έχουν διακοπεί. Αιτία η πρόσφατη απεργία σεναριογράφων και ηθοποιών του Χόλιγουντ, οι οποίοι διεκδικούν καλύτερες αμοιβές και ζητούν μικρότερη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης σε παραγωγές ταινιών/σειρών. Πρόκειται για την πρώτη συντονισμένη απεργία μετά από 63 χρόνια. Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν διαπραγματεύσεις μεταξύ του συνδικάτου των ηθοποιών SAG-AFTRA και των εργοδοτών οι οποίες απέτυχαν. Την ίδια ώρα το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών δείχνει να μεγαλώνει.

Ο Μπραντ Πιτ είναι μέλος της SAG-AFTRA κι ως αποτέλεσμα τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία της Formula 1 έχουν σταματήσει. Με δεδομένο πως είναι άγνωστο το πόσο θα κρατήσει η όλη ιστορία, όλα τα σχέδια έχουν μπει πλέον στον «πάγο». Σύμφωνα με πηγή του NBC: «Όλα τα γυρίσματα για την ταινία έχουν σταματήσει. Ο Μπραντ Πιτ χαίρεται που είναι μέρος της, όμως είναι ένα πολύ πιστό μέλος της ένωσης SAG-AFTRA».

Μπραντ Πιτ

Στο περιθώριο του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στην πίστα του Σίλβερστον και στo paddock της Formula 1. H APX GP έκανε τους πρώτους της γύρους στη διαδρομή με τον Μπραντ Πιτ στο τιμόνι του μονοθεσίου.

Επιπλέον είδαμε τόσο τον Αμερικανό ηθοποιό όσο και τον… teammate του, Ντέσμον Ίντρις, να βρίσκονται δίπλα στους οδηγούς της Formula 1 κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Επιπλέον η APX GP είχε το δικό της γκαράζ με ηθοποιούς ντυμένους ως μηχανικούς να επιβλέπουν το μονοθέσιο.

BRAD PITT – filming for @AppleTV #Apex from @RedBullUK #PolePosition @SilverstoneUK #F12023 #F1 #SilverstoneGP #Silverstone #BradPitt pic.twitter.com/rMVb20DrhV

— kirsty malcolm (@kirstymalcolm) July 9, 2023

Το χρονικό σημείο της απεργίας συμπίπτει με το πρόγραμμα να πραγματοποιηθούν γυρίσματα για την ταινία στον επόμενο αγώνα της Formula 1 στην Ουγγαρία. Η ταινία του Τζόζεφ Κοζίνσκι (Top Gun: Maverick) δεν έχει ακόμα επίσημη ονομασία (οι φήμες αναφέρουν το όνομα Apex), ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Βέβαια, έπειτα από τις πρόσφατες εξελίξεις, όλο το χρονοδιάγραμμα θα πάει αρκετά πίσω και το μεγάλο ερώτημα είναι τι ζημιά έχει προκληθεί στο κόστος παραγωγής και το πρόγραμμα.

Φωτογραφίες: ahmed_baokbah/twitter, redbullcontentpool.com

Related Articles

GP Ιαπωνίας: Νίκη για Bottas, τίτλος για Mercedes

cars

Τα μυστικά της Marina Bay σε 60sec (video)

cars

Το μήνυμα του Αλόνσο στον Νόρις πριν την αλλαγή αποτελέσματος στο γκραν πρι της Αυστρίας

cars

Η Goldman Sachs ανέλαβε να βοηθήσει τη Formula 1

cars

Why ‘all-new’ Qatar track adds to F1 teams’ sprint headaches

cars

Gluten Free Veggie Burger Recipe

cars

Οι αγώνες που έκαναν τον Hamilton να ερωτευτεί την F1 (video)

cars

O Pietro Fittipaldi θα αντικαταστήσει τον Grosjean στο Σακχίρ

cars

GP Άμπου Ντάμπι: Ιδανικό φινάλε για Hamilton!

cars