CARSNEWS
AUTONEWS

ΣΥΡΙΖΑ: Η Εξεταστική για τα Τέμπη θα έπρεπε να οδηγήσει σε Προανακριτική

«Η απελπισμένη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών οδηγεί στο πρόωρο κλείσιμο των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής. Ο πρωθυπουργός, που φέρει βαρύτατες ευθύνες για την απώλεια 57 ανθρώπων που χάθηκαν επειδή δεν υπήρχε σύστημα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης, γίνεται τώρα προσωπικά υπεύθυνος και για την προσπάθεια  συγκάλυψης του εγκλήματος», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωσή του. 

Σημειώνει πως «είναι φανερό από τα στοιχεία που έχουν ήδη προκύψει αλλά και από αυτά που αποκρύπτονται με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι η Εξεταστική Επιτροπή θα έπρεπε να οδηγήσει σε προανακριτική».

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «προσυπογράφει το αίτημα ενάμιση εκατομμυρίου πολιτών για την άμεση διερεύνηση των ποινικών ευθυνών υπουργών σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη». «Για να μην έχουν πια τη δυνατότητα τα τζάκια να αλληλοστηρίζονται σε βάρος του λαού και του τόπου. Όλοι ξέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει σκανδαλωδώς τον Κώστα Καραμανλή γιατί η τύχη του ενός είναι άμεσα συνδεδεμένη με την τύχη του άλλου», προσθέτει. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «όσο κι αν προσπαθήσουν όμως, όσες αντιθεσμικές και άθλιες μεθοδεύσεις κι αν κάνουν, η αλήθεια θα λάμψει». Τονίζει ότι «δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς τιμωρία» και πως «είμαστε εδώ για να τους το θυμίζουμε, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε Δικαιοσύνη με κάθε μέσο που έχουμε στη διάθεση μας. Η Ελλάδα θα γίνει κράτος δικαίου, χωρίς αστερίσκους και καταδικαστικά ψηφίσματα».

Related Articles

Αυτή είναι μία ηλεκτρική Porsche 964 με 500 ίππους!

cars

Σαν σήμερα 15 Απριλίου: Η Παναγία των Παρισιών τυλίγεται στις φλόγες

cars

Το πρόβλημα διορθώθηκε. Οι παραδόσεις του VW Golf συνεχίζονται!

cars

Volkswagen T-Roc Cabriolet. Θέλει να δημιουργήσει μόδα

cars

Toyota X Prologue: Μία “μικρή” πρόγευση από το μέλλον!

cars

Με Γωγώ Τσαμπά, Μανώλη Κονταρό και πολλές εκπλήξεις έρχεται το J2US

cars

Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό η Μάντσεστερ Σίτι με το 1-0 επί της Τσέλσι

Bury

Formula 1: Νίκη για τον Φερστάπεν στο χάος της Αυστραλίας

cars

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφτηκε ψαροταβέρνα μαζί με άλλους νεοσύλλεκτους μετά την παρέλαση στη Θήβα

cars