CARSNEWS
NEW MODELS

Την απόλυση 10.000 εργαζομένων εξετάζει η BMW


ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ BMW ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.000 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

  • 20/6/2020

Μπορεί οι αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν αρχίσει και πάλι την παραγωγική διαδικασία των οχημάτων τους ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα προβλήματα εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού έχουν περάσει. Τώρα είναι η περίοδος αποτίμησης της κατάστασης και της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας αυτής. 

Στην BMW, προσπαθούν να βρουν ένα σχέδιο το οποίο να εξομαλύνει όσο το δυνατόν περισσότερο την οικονομική ζημιά για την εταιρεία. Σύμφωνα με δημοσίευμα, στέλεχος της γερμανικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι αναζητείται τρόπος για να απολυθούν τουλάχιστον 10.000 εργαζόμενοι σε αυτή. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται να ληφθούν μέτρα για να μειωθεί το εργατικό δυναμικό για να μειωθεί αντίστοιχα και το κόστος.

Σύμφωνα με όσα είπε το στέλεχος της BMW αυτή είναι η ύστατη λύση για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά της και ότι γίνονται συνομιλίες με εκπροσώπους των εργαζομένων ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να δοθούν κίνητρα για εθελούσια αποχώρηση, αλλά και όσο το δυνατόν υψηλότερη αποζημίωση σε όσους χάσουν τη δουλειά τους. 

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η σύγχρονη Alfa Romeo Duetto Stradale είναι ένα όνειρο

cars

Πενήντα ασημένια βέλη ετοιμάζει η Rolls-Royce

cars

Πως θα σωθούν οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες της Porsche;

cars

Η Tesla ξεκινά την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου πόλης

cars

Από την κόλαση στον παράδεισο με τη σύγχρονη Alfa Romeo GTV GTA

cars

Instant karma για το… ιπτάμενο Lexus RX (Video)

cars

Η καινούργια Legende GT είναι η πιο ραφινάτη έκδοση της Alpine A110

cars

Kia iMT: Νέος ηλεκτρονικός συμπλέκτης για μηχανικό κιβώτιο!

cars

Το Suzuki Ignis ανανεώνεται και αποκτά ένα πιο sport look!

cars