CARSNEWS
AUTONEWS

Την κορόιδευαν οι γιοι της γιατί αγόραζε λαχεία, μέχρι που κέρδισε… 12 εκατομμύρια

Μια μητέρα δύο παιδιών αποκάλυψε ότι οι γιοι της «έκαναν τη ζωή της κόλαση» κάθε φορά που αγόραζε λαχείο, μέχρι που κέρδισε το ποσό των 12 εκατομμυρίων δολαρίων και τους «έβαλε τα γυαλιά».

Η γυναίκα από τις ΗΠΑ μίλησε στην The Sun χωρίς να αποκαλύψει τα στοιχεία της και ανέφερε ότι περιστασιακά έπαιζε τυχερά παιχνίδια, αλλά κυρίως αγόραζε ξυστό και λαχεία.

Στις αρχές Μαρτίου πήγε στο σούπερ μάρκετ μαζί με τα παιδιά και τότε παρατήρησε έναν λαχνό του παιχνιδιού 20 Years of Cash, με τα νούμερα να ταιριάζουν στην ημέρα των γενεθλίων της. Το κοιτούσα με περιέργεια και αποφάσισα να το αγοράσω. Φυσικά, τα παιδιά μου ξεκίνησαν να με κοροϊδεύουν και εγώ απάντησα: “αν κερδίσω δεν θα σας δώσω δεκάρα”».

Έτσι, στις 15 Μαρτίου έγινε η κλήρωση και η γυναίκα κέρδισε 12 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά η ζωή της.

«Φαίνεται σαν αστείο ο τρόπος που κέρδισα», είπε και πρόσθεσε ότι «φώναξα τους γιους μου και θεωρούσαν ότι έκανα πλάκα. Όταν κατάλαβαν πως ήταν λάθος, κοιτούσαν με γουρλωμένα μάτια».

Πλέον, σχεδιάζει την επόμενη μέρα με το υπέρογκο ποσό που κέρδισε, ενώ σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών της είπε πως «θα τους δώσω λεφτά, παρότι με χλεύαζαν. Εξάλλου, μια οικογένεια είμαστε και μαζί θα τα ξοδέψουμε».

Related Articles

Η Renault βλέπει διπλασιασμό της τιμής των μικρών μοντέλων στο μέλλον.

cars

Συνελήφθη 48χρονος στη Λαμία για πορνογραφία ανηλίκων

cars

TV Queen: Αναβάλλεται το 2ο LIVE του ριάλιτι του OPEN

Bury

Mercedes-AMG GLA 45. Με την γνωστή, επιτυχημένη συνταγή!

cars

Οδηγούμε το ID.5 Pro Performance: Με ηλεκτροκινητήρα 204 ίππων και μέγιστη ροπή 310 Nm που κινεί τους πίσω τροχούς

cars

DS Automobiles: Αναγνωρισιμότητα πριν τις πωλήσεις!

cars

Τίτλοι τέλους για το Top Gear από το BBC

cars

Skoda Enyaq iV. Διαθέσιμο στη χώρα μας από 29.942 Ευρώ

cars

Στην έκτη θέση λίστας με τις καλύτερες 25 στρατιωτικές σχολές του κόσμου η Ευελπίδων

cars