CARSNEWS
F1 & RACES

Τι ισχύει με την πρόταση της Ferrari στον Vettel;

Μπορεί φήμες να θέλουν πως ο Sebastian Vettel απέρριψε κακήν κακώς την πρώτη προσέγγιση της Ferrari για επέκταση της συνεργασίας τους, όμως το Sky Sports παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «The F1 Show», ο δημοσιογράφος Craig Slater παρουσίασε μία διαφορετική πραγματικότητα στις έως τώρα επαφές ανάμεσα στην ιταλική ομάδα και τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

«Η ιστορία που αναπαράγεται από τα ΜΜΕ είναι πως του προτάθηκε επέκταση διάρκειας ενός έτους, με μισθό στο ένα τρίτο του τωρινού συμβολαίου του, κάπου ανάμεσα στα 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ. Όμως μου είπαν πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη προσφορά από τη Ferrari. Ούτε σε ότι αφορά στα χρήματα που μπορεί να λάβει ή τη διάρκεια του νέου συμβολαίου. Όλα είναι ανοιχτά σε ότι αφορά στον Vettel και την καριέρα του στη Ferrari», είπε ο Slater.

Όλα αυτά, την ώρα που ακούγονται έντονα τα ονόματα των Carlos Sainz και Daniel Ricciardo, έχει αναθερμανθεί μέσω Eddie Jordan το σενάριο Lewis Hamilton (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ) ενώ φημολογείται ακόμα και επαφή με τον Fernando Alonso!

Πάντως, ο συντάκτης του άρθρου θεωρεί πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με τον έναν ή τον άλλο όρο, οι Vettel και Scuderia θα συνεχίσουν μαζί. Έστω για μία μόνο σεζόν ακόμα.

Διαβάστε ακόμα:

Νιώθει… 23άρης ο Fernando Alonso!

Ένα επικό road trip στην Ολλανδία με μονοθέσια F1 (video)

Κεκλεισμένων των θυρών και το Grand Prix Ουγγαρίας

--

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1 GP Μπαχρέιν: Ο Φερστάπεν ξεκινάει με grand slam

cars

F1: Επισημοποιήθηκε το Grand Prix του Πορτιμάο

cars

Ντοκιμαντέρ για την ιστορία της Brawn GP από το Disney+

cars

GP Άμπου Ντάμπι: Ιδανικό φινάλε για Hamilton!

cars

F1: Λευκός καπνός!

cars

Νέα δωρεάν αθλητικά κανάλια προστίθενται στις τηλεοράσεις της LG

cars

Πότε θα δούμε τη νέα Alfa Romeo F1;

cars

Στοχεύουν σε 39.000 θεατές στο Red Bull Ring

cars

F1: Γιατί δεν συμμετέχουν Αμερικανοί οδηγοί;

cars