CARSNEWS
NEW MODELS

Διαθέσιμο το νέο Ford Kuga στην ελληνική αγορά

Μαζί με το Puma και το πιο πρόσφατο Kuga η Ford αναθεωρεί το στίγμα της στην δημοφιλή κατηγορία των SUV προσφέροντας δύο ολοκληρωμένες προτάσεις για διαφορετικά γούστα. Έτσι, για όσους αναζητούν ακόμη μεγαλύτερους -από του στιλάτου Puma- χώρους την λύση δίνει το ολοκαίνουργιο Kuga που προσφέρεται με πέντε κινητήρες και στις εκδόσεις εξοπλισμού Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και την υπερπολυτελή Vignale.

Με την βασική έκδοση Trend προσφέρονται μόνο οι δύο βασικοί κινητήρες, ο βενζίνης 1.5 EcoBoostμε τους 150 PS (από 26.722€) και ο 1.5 EcoBlueμε τους 120 PS (από 27.668€). Από εκεί και πέρα ο μικρός 1.500άρης ντίζελ συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο (από 32.367€).

Για τους απαιτητικούς υπάρχουν και οι δίλιτροι EcoBlue. Συγκεκριμένα, ο 2.0 EcoBlue με τους 150 PS (από 33.211€) διαθέτει και mild hybrid τεχνολογία, ενώ ο ισχυρότερος με τους 190 PS (από 40.727€) εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Στην κορυφή των επιλογών στην γκάμα του Kuga δεσπόζει το πρώτο plug-in υβριδικό Kuga με κινητήρα βενζίνης 2,5 lt (από 45.978€), με συνδυασμένη ισχύ στους 225 PS και ηλεκτρική κίνηση για θεωρητικά έως 72 km.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτή είναι μια από τις 24 συνολικά Lancia Hyena που υπάρχουν στον κόσμο

cars

Μετά κορωνοϊόν προφήτες

cars

Δύο Tesla έσπασαν το ρεκόρ της κατηγορίας τους στο Pikes Peak (Video)

cars

Η Ελλάδα επιστρέφει στον χάρτη του WRC!

cars

Ανασχεδιασμένα λογότυπα για τη Maserati

cars

Ντριφτάροντας με το ηλεκτροκίνητο Rivian RT1 (Video)

cars

Video: Πώς να βγάλεις ένα Lada μέσα από το σπίτι σου

cars

«Δουλεύουν» ήδη τη λύση του Χόκενχαϊμ

cars

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, απροσπέλαστος ο Κηφισός

cars