CARSNEWS
NEW MODELS

Τι νέο έφερε μαζί του το Nissan Ariya;

Στο πλαίσιο αυτή της εποχής που φέρνει το πλήρως ηλεκτρικό Ariya η Nissan ανακοίνωσε και το νέο της λογότυπο. Όπως μπορούμε να δούμε το σχέδιο του νέου σήματος έχει μια πιο ξεκάθαρη γραφή της επωνυμίας της εταιρίας και με μια πιο απέριττη άποψη που συνάδει με το πνεύμα της ηλεκτροκίνησης.

Με το νέο λογότυπο η Nissan θέλει να σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο που διανοίγεται μπροστά της και να αφήσει πίσω της το σκάνδαλο και τους κραδασμούς που έφερε η υπόθεση του Carlos Ghosn μέσα στον όμιλο με την Renault.

Στο εξής κάθε ανανεωμένο ή νέο μοντέλο που θα παρουσιάζει η Nissan θα έχει το νέο της σήμα. Η Helen Perry, επικεφαλής των EV της Nissan Ευρώπης, δήλωσε στο βρετανικό Autocar πως «…δεν είναι τυχαίο ότι η εμφάνιση του νέου μας λογότυπου γίνεται ταυτόχρονα με την παρουσίαση του Ariya. Αυτή είναι πραγματικά η στιγμή της αλλαγής και μια νέα εποχή για τη Nissan».

Εδώ να πούμε πως αρκετοί κατασκευαστές έχουν τελευταία φρεσκάρει τα σήματα τους ως μια ένδειξη προς τη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Πέρυσι η Volkswagen παρουσίασε με το ID.3 το νέο της λογότυπο για να ξεφύγει από την σκιά του dieselgate. Η BMW έχει ένα νέο δισδιάστατο σήμα, ενώ ακόμη πιο πρόσφατα η Opel παρουσίασε τ νέο της λογότυπο με το νέο Mokka. Ώρα αλλαγής, λοιπόν…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

BMW Σειρά 7 πέφτει στα χέρια Ρώσων και μετατρέπεται σε τετρακίνητο θωρηκτό (Video)

cars

Mazda CX-80: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου επταθέσιου SUV

cars

Ποιος εν ενεργεία πιλότος της F1 θέλει στο μέλλον να γίνει μηχανικός στη Ferrari;

cars

Το Mini της Gildred Racing βάζει φωτιά στην άσφαλτο. Και στην τσέπη!

cars

Aurus Komendant: Με αγάπη από την Ρωσία!

cars

Φάκελος καύσιμα: Με το πετρέλαιο στο 50% γιατί δεν πέφτουν οι τιμές…

cars

Επίσημα και η υβριδική BMW X2 xDrive25e

cars

Video: Τα μπλόκα της Τροχαίας στις “κόντρες” σε Συγγρού, Βουλιαγμένης και Αθηνών – Σουνίου

cars

Ο Richard Hammond μας ξεναγεί στο «μυστικό» του γκαράζ (video)

cars