CARSNEWS
AUTONEWS

Το κλειδί της Ferrari Roma είναι κυριολεκτικά ένα μεγάλο σήμα!

Τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο δύσκολα όσον αφορά στον σχεδιασμό τους. Ιδίως όταν ένα από τα προαπαιτούμενα είναι η ιδιαιτερότητα επειδή ο πελάτης έχει πληρώσει περί τα €200.000 ευρώ και αυτό πρέπει να αντανακλάται σε κάθε πτυχή του αυτοκινήτου. Ακόμα και στο κλειδί.

Η Ferrari βρήκε έναν ενδιαφέροντα τρόπο να κάνει το κλειδί της ολοκαίνουριας Roma ξεχωριστό και κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει ότι δεν πέτυχε στην αποστολή της. Αυτό που βλέπεις, είναι κλειδί και ναι, είναι απλά ένα μεγάλο σήμα όπως μας δείχνει στο Twitter ο Jack Rix του αγγλικού Top Gear.

Από τη μία πλευρά είναι το σήμα της Ferrari και από την άλλη έχει μία δερμάτινη επένδυση, δύο κουμπιά (ένα για το κλείδωμα και ένα για το ξεκλείδωμα προφανώς) και μία πλακέτα που γράφει Roma. Βλέπεις, η τεχνολογία του “Keyless Start” επιτρέπει στους σχεδιαστές αρκετές ελευθερίες. Τώρα, αν το design του συγκεκριμένου αντικειμένου είναι επιτυχημένο ή όχι, θα κριθεί από τους πελάτες της ιταλικής φίρμας. Ότι και να πούμε εγώ και εσύ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι μάλλον υπάρχει κάποια άλλη, πιο κομψή λύση.

Related Articles

Ο Πρώτος από εμάς – Spoiler: Ο Έβαν επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον Άλκη

cars

Στο +25% η αύξηση της αγοράς καινούριων αυτοκινήτων το Α’ 8μηνο του έτους

cars

Νέο Mitsubishi L200. Oλική αλλαγή

cars

Νέο Mitsubishi L200. Oλική αλλαγή

cars

Η Hennessey στοχεύει στα 1.200 άλογα για τη νέα Corvette!

cars

O πλούσιος εξοπλισμός του Opel Grandland X 120 Edition

cars

Στις 13 Απριλίου το ανανεωμένο Skoda Kodiaq.

cars

Αυτό είναι το Tauler E301

cars

Η Maserati είναι τόσο προκλητική όσο πρέπει για την MC20!

cars