CARSNEWS
AUTONEWS

Το Brabus 92R είναι βελτιωμένο παντού.

Η Brabus έχει πλούσιο παρελθόν στην βελτίωση μοντέλων της Mercedes-Benz αλλά και των “συγγενών” εταιριών και το γεγονός ότι το Smart EQ fortwo έχει… μεταπηδήσει στο στρατόπεδο της ηλεκτροκίνησης δεν πρόκειται να την σταματήσει. Έτσι, έπιασε στα χέρια της το μικρό EV και ξεκίνησε μία μεταμόρφωση που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του Brabus 92R.

Στα βελτιωμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πολύ σπάνια παρατηρούμε αύξηση της ιπποδύναμης αλλά ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος “ξεκλείδωσε” 11 επιπλέον άλογα από τον standard ηλεκτροκινητήρα του αυτοκινήτου. Το Brabus 92R λοιπόν, όπως φανερώνει και το όνομα του, προσφέρει 92 ίππους και 180 Nm ροπής ( 20 σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο) και επιταχύνει στα 100 km/h σε 10,9 δευτερόλεπτα ή 1 δευτερόλεπτο ταχύτερα από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται. Σύμφωνοι, δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά στόχος της Brabus δεν ήταν η δημιουργία ενός πυραύλου τσέπης. To 92R είναι ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης με λίγη παραπάνω ψυχή αλλά επειδή στα ηλεκτρικά όταν κερδίζεις κάτι, χάνεις κάτι άλλο, η εμβέλεια του μειώθηκε στα 125 χιλιόμετρα.

Εκτός από την αύξηση στην ιπποδύναμη, η Brabus χάρισε στο μικρό Smart νέες ζάντες ελαφρού κράματος 16 ιντσών εμπρός και 17 πίσω, νέα ανάρτηση και πληθώρα διακοσμητικών τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα. Το μόνο αρνητικό στο 92R είναι η τιμή του που είναι υπερδιπλάσια του standard μοντέλου. Ίσως επειδή θα κατασκευαστούν μόλις 50 κομμάτια.

The post Το Brabus 92R είναι βελτιωμένο παντού. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Honda SH150i 2020. Eργαλείο αστικών μετακινήσεων

cars

Skoda Scala Spider. Είναι αυτή η εποχή του χρόνου…

cars

Δύο νεκροί και 40 τραυματίες σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Τέξας

cars

Nissan Juke 1.0 DIG-T. Πρωτότυπα ώριμο

cars

DS 3 Crossback 3-Tense. Διαθέσιμο και στη χώρα μας

cars

Καθυστερεί η δίκη του γερουσιαστή Μενέντεζ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της συζύγου του

cars

Η Τουρκία μπορεί να αναπτύξει σύντομα τους S-400 εναντίον του πιο πιστού συμμάχου της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή

Bury

Formula 1: Ο Σάινθ την pole position στη Σιγκαπούρη, εκτός 10άδας ο Φερστάπεν

cars

Formula 1: Νίκησε και στον Καναδά ο Φερστάπεν και ισοφάρισε τον Σένα

cars