CARSNEWS
MOTONEWS

Το Lucky Explorer 9.5 είναι σχεδόν έτοιμο – Με το όνομα ποιάς εταιρίας

Το Lucky Explorer 9.5 είναι σχεδόν έτοιμο - Με το όνομα ποιάς εταιρίας θα κυκλοφορήσει;
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/08/2023

Όπως όλα δείχνουν, η κυκλοφορία του μοντέλου, είναι προ των πυλών. Όμως με την ΚΤΜ να έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει τέτοια μοντέλα από την MV Agusta, μήπως το Lucky Explorer 9,5 θα βγει με άλλο όνομα στην αγορά;

Ποιο φίλτρο είναι ιδανικό για την μοτοσυκλέτα σου

Το Lucky Explorer 9.5 είναι ένα πρότζεκτ της MV Agusta το οποίο έχει βρεθεί στη μέση ενός περίεργου μπρα ντε φερ μεταξύ της ίδιας της MV Agusta και της ΚΤΜ, η οποία πλέον κατέχει το 25,1% των μετοχών (με πρόθεση εξαγοράς όλου του ποσοστού) και δεν βλέπει με καλό μάτι αυτό το μοντέλο. Μάλιστα η γενική εντύπωση ήταν ότι η εξέλιξή του είχε σταματήσει. Μέχρι τώρα. 

Ιταλοί δημοσιογράφοι από το inmoto “έπιασαν” τον διευθυντή έρευνας και ανάπτυξης της MV Agusta, Brian Gillen, να ταξιδεύει στις επαρχίες της Tuscana-Romagna με μια Lucky Explorer 9,5, και σε ερώτησή τους αν το μοντέλο τελικά θα κυκλοφορήσει η απάντηση ήταν καταφατική!

Η μοτοσυκλέτα του Gillen δεν είχε κανένα καμουφλαρισμένο στοιχείο πάνω της και φαίνεται να είναι πλήρως έτοιμη, με μόνη διαφορά την έλλειψη κάποιου χρωματισμού στα φέρινγκ, προφανώς για να μην γίνει επίκεντρο της προσοχής.

Τί θα γίνει τελικά; Η MV Agusta αποφάσισε να σηκώσει το μεσαίο δάκτυλο στους Αυστριακούς βγάζοντας ένα μοντέλο που πάει εντελώς αντίθετα στις επιθυμίες της ΚΤΜ (που προορίζει την MV Agusta για παραγωγή premium σπορ μοντέλων της τάξεσως των 30.000 ευρώ) ή θα ακολουθήσει τον άλλο δρόμο;

Η MV Agusta κατέχει την Cagiva και ένα πολύ λογικό μονοπάτι θα ήταν να κυκλοφορήσει το Lucky Explorer 9.5 υπό αυτό το όνομα. Αυτό βγάζει νόημα τόσο ιστορικά όσο και από την άποψη ότι οι πόροι και ο χρόνος που δόθηκαν για την εξέλιξη της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας από την MV Agusta δεν θα πάνε χαμένα. 

Όπως όλα δείχνουν πάντως, η κυκλοφορία του μοντέλου, υπό οποιοδήποτε όνομα, είναι προ των πυλών. 

Related Articles

Νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa – VIDEO – Φωτογραφίες – Δείτε την τιμή της

cars

Θανατηφόρο ατύχημα με τρίκυκλη μοτοσυκλέτα στον Υμηττό

cars

Άλλη μια εξωπραγματική δημιουργία από την Curtiss

cars

Δείτε την Bimota H2 Tesi των 300 αλόγων να κυλά μαγικά πάνω στην άσφαλτο

cars

Η συλλεκτική μοτοσυκλέτα της Ducati και Bentley #StarGrNews

cars

E-Clutch – Η νέα τεχνολογία στις μοτοσυκλέτες, με τις λέξεις της Honda

cars

Η μηχανή που δεν μπορεί να ανατραπεί

cars

Στον…πάγο η κυκλοφορία του Benelli TRK 800

cars

Marc Marquez: “Απόλαυσα τον αγώνα σαν παιδί – Προτιμώ να χάσω έτσι παρά να τερματίσω στη δέκατη θέση”

cars