CARSNEWS
NEW MODELS

Το Range Rover Evoque θα αποκτήσει και επιμηκυμένη έκδοση

Το Evoque είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Land Rover, με όπλα του την εμφάνισή του, το πολυτελές εσωτερικό του και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Τόσο στην άσφαλτο όσο και πέρα από αυτήν. Το βασικό παράπονο των κατόχων ή των υποψήφιων κατόχων του Evoque δεν είναι άλλο από τους σχετικά περιορισμένους χώρους για όσους λαμβάνουν θέση στο πίσω κάθισμά του.

Και αυτό παρά το ότι η τρέχουσα γενιά του έχει να επιδείξει 20 χιλιοστά μεγαλύτερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών σε σχέση με την προηγούμενη. Στη Land Rover έχουν φυσικά υπόψη τους το ζήτημα και ήδη προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς προς τη λύση του, καθώς στο διαδίκτυο ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων μιας επιμηκυμένης έκδοσής τους.

Το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η αύξηση του μεταξονίου δεν είναι ακόμη γνωστό αλλά το βέβαιο είναι πως θα μπορεί να καλύπτει και την τοποθέτηση μιας τρίτης σειράς καθισμάτων. Η οποία θα καθιστά και το πιο μικρό των Range Rover επταθέσιο. Φυσικά η προσθήκη στη γκάμα του Evoque μιας μεγαλύτερης έκδοσης έχει βάσιμες πιθανότητες να αυξήσει στη δημοτικότητά του κυρίως στην Κίνα αλλά και στις άλλες ασιατικές αγορές όπου το μέγεθος είναι αδιαμφισβήτητο ότι μετράει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Kyle Larson για ρατσιστική συμπεριφορά! (video)

cars

Τα τρετράποδα ρομπότ της Ford πιάνουν δουλειά! (Video)

cars

Δημόσιο «ευχαριστώ» του Leclerc στον Vettel

cars

Στην Ελλάδα η plug-in υβριδική BMW X2 των 220 ίππων

cars

Νέες Porsche Cayenne GTS & Coupe GTS και με την βούλα!

cars

Ποιά αυτοκίνητα προτίμησαν οι Έλληνες για το 2019

cars

Δείτε πόσο εύκολα κατάφερε να κλέψει μια BMW M2 Competition (video)

cars

Chase Carey: Πρωτάθλημα 15-18 αγώνων από το καλοκαίρι

cars

Δείτε την απίστευτη επιτάχυνση μιας Porsche Taycan Turbo S (Video)

cars