CARSNEWS
NEW MODELS

Τραγωδία σε αγώνα ράλλυ στο Βέλγιο – Δύο νεαροί θεατές νεκροί (photo-video)

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που συμμετείχε στον αγώνα, βγήκε εκτός διαδρομής και έπεσε πάνω σε μία ομάδα θεατών, με τις αναφορές να μιλούν για αρκετούς τραυματισμούς χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός.

Σύμφωνα με τον διοργανωτή ο οδηγός Emeric Ray και ο συνοδηγός Fabrice Henry έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου πάνω στη βρεγμένη από τη βροχή επιφάνεια, προσέκρουσαν πάνω σε τοίχο και στη συνέχεια έπεσαν με δύναμη στους θεατές οι οποίοι, σύμφωνα με τις δηλώσεις, παρακολουθούσαν τον αγώνα από σημείο στο οποίο δεν επιτρεπόταν η παρουσία τους. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό tweet του ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφου Sotiri Dimpinoudi.

#Update: Just in – Picture of the crash at the Condroz Rally near #Liege, #Belgium. Causing at least 2 people to be killed and a dozen of others injured. pic.twitter.com/0HRrNHGs8s

— Sotiri Dimpinoudis (@sotiridi) November 6, 2022

Μετά το συμβάν ο αγώνας διεκόπη, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά. Παράλληλα τους έγινε αλκοτέστ το οποίο βγήκε αρνητικό. Πλέον, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των αρμόδιων αρχών ώστε μέσα από την έρευνα να βρουν ποιοι ευθύνονται για τον θάνατο των δύο νέων ανθρώπων.

Όπως έγινε γνωστό αυτό δεν είναι το πρώτο τραγικό περιστατικό που γίνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα Condroz-Huy. Το 2003 είχε σκοτωθεί ένας 14χρονος ενώ το 2011 ακόμα δύο θεατές έχασαν τη ζωή τους. Τέλος, το 2018 ένας οδηγός σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

SEAT: Από την παραγωγή αυτοκινήτων στην παραγωγή αναπνευστήρων

cars

Λόγω του κοροναϊού η Geely δημιούργησε δυνατότητα online πωλήσεων στην Κίνα

cars

Δοκιμάζουμε το πολυδιάστατο ΚΙΑ XCeed των 140 ίππων (video)

cars

Νέες φωτογραφίες μάς φέρνουν πιο κοντά στο Toyota Yaris SUV

cars

Η ανανεωμένη BMW Μ5 είναι προ των πυλών

cars

Nissan υποκύπτει στην υδρολίσθηση και συγκρούεται με Tesla Model 3 (Video)

cars

Δοκιμάζουμε το Mazda 2 1.5 Auto 90 PS

cars

Σχεδιάζοντας το αυτοκίνητο της Apple

cars

ΥΠΕΝ: 1 στα 3 οχήματα που θα πωλούνται το 2030 να είναι ηλεκτρικό!

cars