CARSNEWS
AUTONEWS

Φάνης Μουρατίδης: Το Maestro είναι ένα υπέροχο ταξίδι, η σειρά είχε το άστρο να κάνει διεθνή καριέρα

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40 στο Mega.

«Το Maestro είναι ένα υπέροχο ταξίδι, είμαστε ευλογημένοι όσοι κάνουμε αυτό το ταξίδι» σχολίασε αναφορικά με την πρώτη ελληνική σειρά που επιλέχθηκε για παγκόσμια διανομή από την πλατφόρμα του Netflix.

«Στο Maestro απολαμβάνω τα πάντα, ευχαριστώ τον Θεό, τους ανθρώπους, τη στιγμή, τη συγκυρία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που η σειρά είχε το “άστρο” να κάνει αυτή τη διεθνή καριέρα» συνέχισε.

Μιλώντας για τον συνονόματό του ρόλο στη σειρά, ο ηθοποιός εξακολουθεί να δυσκολεύεται να καταλάβει κάποιες πτυχές του χαρακτήρα του. «Στον ρόλο αυτό που με έχει δυσκολέψει είναι ότι αυτός ο άνθρωπος δεν απολογείται, για μένα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να σκεφτώ ότι μπορεί να υπάρχει πατέρας που δεν απολογείται» σημείωσε.

Ο Φάνης Μουρατίδης σχολίασε πως «έχουν έρθει πολλοί συνάδελφοι μου και μου έχουν πει να μεσολαβήσω στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να τους πάρει στη σειρά, μπορεί να το έκανα κι εγώ. Όταν βλέπεις μια δουλειά ότι τη ζηλεύεις, τη θαυμάζεις θα ήθελες να είσαι κι εσύ κομμάτι της».

Η «φάρσα» στον Χριστόφορο στα γυρίσματα του Maestro

Ο πρωταγωνιστής της σειράς περιέγραψε ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα της σειράς. Όπως εξήγησε, βρίσκονταν στη θάλασσα νύχτα, ενώ το συνεργείο γνώριζε πως ερχόταν κακοκαιρία. «Ξέραμε ότι θα έρθει καταιγίδα και έπρεπε να ρίξουμε τον Γιάννη τον Τσορτέκη στη θάλασσα. Κι είναι μια στιγμή που ήταν μαύρα τα νερά και λέμε να κάνουμε πλάκα στον Χριστόφορο» είπε.

Εξήγησε πως με τον συνάδελφό του θέλησαν να πειράξουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, παριστάνοντας πως ο Τσορτέκης φοβόταν να πέσει στο νερό. «Θυμάμαι ο Χριστόφορος θέλοντας να μας πείσει, το τι επιχειρήματα είπε για να πέσει ο Γιάννης στη θάλασσα, δηλαδή έπρεπε να ηχογραφήσουμε» είπε.

Ο Φάνης Μουρατίδης στο θέατρο

«Έχω την καλλιτεχνική διεύθυνση στο θέατρο Αλάμπρα. Του χρόνου θα ανεβάσουμε μία τελείως paranormal παράσταση το «2022» τόνισε ο Φάνης Μουρατίδης που άλλωστε υποδέχτηκε την κάμερα της εκπομπής στα καμαρίνια του θεάτρου.

Στο θέατρο μπορεί να με θυμώσει όταν οι θεατές δείχνουν αδιαφορία για την παράσταση. Σε μία παράσταση ένας θεατής που καθόταν στην πρώτη σειρά έβγαλε ένα τάμπλετ κι έδειχνε παπούτσια στη φίλη του», είπε αρχικά ο Φάνης Μουρατίδης.

Η σχέση του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

«Δεν υπήρχε ανταγωνισμός με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους… ό,τι έγινε στη σειρά στο Μπαμπά μην τρέχεις, έγινε και στην ζωή μας» είπε για τη σχέση του με τη σύζυγό του. Ο σκηνοθέτης του Μπαμπά μην τρέχεις μας έβαλε επίτηδες στο ίδιο δωμάτιο με την Άννα Μαρία, μας είπε ψέματα ότι χάσαμε το καράβι, το δούλευε στο μυαλό του» είπε.

«Θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε ένα παιδί με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, άλλα ήρθαν τα πράγματα έτσι και δεν το υλοποιήσαμε» είπε επίσης για τη σκέψη του ζευγαριού να μεγαλώσει την οικογένειά του.

Πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν του Maestro

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς του Mega, «Maestro», πλησιάζει και εκατομμύρια τηλεθεατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανυπομονούν για τη συνταρακτική συνέχεια.

Ο φόνος του Χαράλαμπου αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις των ηρώων του «Maestro» για πάντα. Οι ιστορίες του πρώτου επεισοδίου περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της «μητέρας» και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό.

Η δεύτερη σεζόν του Maestro αποτελείται από 6 επεισόδια, με την πρώτη ελληνική σειρά που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, να κάνει πρεμιέρα στο MEGA, την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 22:40.

Related Articles

Περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας στην πλατφόρμα «Hot Jobs» της ΔΥΠΑ

cars

Peugeot. Μία μεγάλη ηλεκτρική ιστορία

cars

Η Porsche παρουσιάζει για πρώτη φορά την 55one “Little Bastard”.

cars

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Λοβέρδου – «Υπήρξε στιγμή στα μνημόνια που είπα “τώρα θέλω να πεθάνω”»

cars

MV Agusta και Alpine συνεργάζονται για μία πολύ ξεχωριστή μηχανή!

cars

Aston Martin DBX. Έτοιμη

cars

VW Golf GTD στην Γενεύη με έναν από τους πιο καθαρούς κινητήρες στον κόσμο!

cars

Lamborghini SCV12. Το υπερόπλο της Squadra Corse για την πίστα!

cars

Ford Kuga PHEV. Στη πρώτη θέση των πωλήσεων τον Απρίλιο

cars