CARSNEWS
F1 & RACES

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμός

Φόρμουλα 1 Mercedes: Ένας οπαδός που παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων της FIA στο Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται ότι είχε στην κατοχή του το τρόπαιο της τρίτης θέσης του Λιούις Χάμιλτον.

Φόρμουλα 1 Mercedes: Η Mercedes ανταποκρίνεται εν μέσω σύγχυσης σχετικά με τον Lewis Hamilton που «χάρισε» το τρόπαιο της FIA. Ο Χάμιλτον πέταξε στο Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού την Παρασκευή για να παρευρεθεί στο ετήσιο γκαλά της FIA Prize Giving, με τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1 να παίρνει το τρόπαιό του για να τερματίσει τρίτος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος 2023 πίσω από τον Max Verstappen της Red Bull και τον Sergio Perez.

Παραδόξως, λίγο μετά την τελετή, ένας παρευρισκόμενος στο Gala ισχυρίστηκε ότι είχε στην κατοχή του το τρόπαιο που παραδόθηκε στον Χάμιλτον – δημοσιεύοντας φωτογραφίες του τροπαίου και δηλώνοντας ότι το έπαθλο ήταν τώρα στο σπίτι του.

Τι συνέβη με το τρόπαιο της τρίτης θέσης του Λιούις Χάμιλτον;

Φόρμουλα 1 Mercedes: Ένα προφίλ X (πρώην Twitter) με το όνομα Nihad Nesirli δημοσίευσε φωτογραφίες της βραδιάς στο Μπακού, ποζάροντας δίπλα σε διακεκριμένους της F1, όπως ο Max Verstappen, καθώς ο Ολλανδός οδηγός έπαιρνε το τρόπαιό του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αλλά ήταν η ανάρτηση από το προφίλ των φωτογραφιών του τροπαίου της FIA που παραδόθηκε στον Hamilton νωρίτερα για να τερματίσει στην τρίτη θέση που σήκωσε τα φρύδια.

Μια ανάρτηση στο προφίλ, πλήρης με φωτογραφίες, συνόψιζε τη βραδιά, λέγοντας: «Καλά ζω το πυραυλικό σκάφος RB19, συναντώ τη βασιλική οικογένεια, μιλάω με τον Μαξ και λαμβάνω το βραβείο του από τον Sir Lewis Hamilton.. What A Night !!! ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΑ!»

formoula1-mercedes-lewis-hamilton-sotirakis-vravia-fia-f1-formula1-mpakou-tropeo-2023-azermpaitzan

  • Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! 
  • Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;
  • Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024
  • MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Στη συνέχεια, μια άλλη ανάρτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία του τροπαίου σε κάτι που μοιάζει με μανδύα σε ένα σπίτι, λέγοντας: « Γεια. Ήμουν στο Gala χθες. Ο Λιούις Χάμιλτον μου έδωσε το βραβείο και έφυγε. Έχω το έπαθλο στο σπίτι τώρα. 

Το PlanetF1.com καταλαβαίνει τώρα από μια πηγή κοντά στην κατάσταση ότι ο Χάμιλτον άφησε το τρόπαιο σε ένα τραπέζι στα παρασκήνια αφού ένας υπάλληλος της τελετής προσφέρθηκε να το φροντίσει και να το στείλει στο Χάμιλτον καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έφευγε από τον χώρο.

Φόρμουλα 1 Mercedes: Η Mercedes πιστεύεται ότι αυτή τη στιγμή προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη με το τρόπαιο αφού όλο το προσωπικό της ομάδας είχε αποχωρήσει από το Gala.

Μια δήλωση της Mercedes ξεκαθάρισε ότι ο Χάμιλτον δεν χάρισε το τρόπαιό του σε κανέναν.

formoula1-mercedes-lewis-hamilton-sotirakis-vravia-fia-f1-formula1-mpakou-tropeo-2023-azermpaitzan

«Αμέσως μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή, και όπως είχε γίνει σε προηγούμενες απονομές, ο Lewis αποδέχτηκε την πρόταση των υπευθύνων να σταλεί το τρόπαιο στην ομάδα και ως εκ τούτου το άφησε στη φροντίδα τους», ανέφερε η δήλωση.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν έδωσε το τρόπαιο σε κανέναν “ως δώρο”, όπως εικάζεται.

Μια πηγή ανέφερε στο PlanetF1.com ότι το τρόπαιο του Χάμιλτον ελήφθη για φύλαξη και αργότερα αποστολή από έναν επίσημο, για να ακολουθήσει τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο σπίτι, αλλά, κάποια στιγμή μετά την παραίτησή του, το τρόπαιο χωρίστηκε.

Η ακριβής τοποθεσία του τροπαίου είναι προς το παρόν άγνωστη, αλλά το PlanetF1.com καταλαβαίνει ότι, όπως επιβεβαίωσε η Mercedes, ο Hamilton δεν παρέδωσε το τρόπαιό του ως αναμνηστικό σε έναν θαυμαστή.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

  • Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1
  • Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024
  • Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίρα
  • Μακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Related Articles

WATCH: McLaren set new F1 pit stop record with spectacularly quick tyre change in Qatar

cars

Disney+: Πρωτότυπες σειρές και ταινίες για όλους τον Νοέμβριο

cars

To F1 Vlog της πρεμιέρας της Αυστρίας

cars

Φερστάπεν: «Δεν πιστεύω ότι η κυριαρχία της Red Bull κάνει βαρετή τη Formula 1»

cars

Formula 1: Ο Βασέρ σε ρόλο “διαχειριστή”, η αναμενόμενη λύτρωση του Μπινότο και η… μισή Alpine

cars

Νέο F1 Vlog για το… κανταΐφ Grand Prix Τουρκίας (video)

cars

Επίσημο: Στη Racing Point Force India o Stroll

cars

Η ομάδα που φοβάται ο Φερστάπεν ενόψει της νέας σεζόν

cars

O Magnussen υποστηρίζει πως είχε πρόταση να μείνει στην F1

cars