CARSNEWS
AUTONEWS

H Lady Gaga είναι στα καλύτερα της – Οργιάζουν οι φήμες για αρραβώνα

Φήμες περί αρραβώνων ξεσήκωσαν φωτογραφίες που δείχνουν την Lady Gaga να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της στο Λος ‘Αντζελες.

Η σούπερ σταρ της pop έδειχνε κομψή ντυμένη στα μαύρα, έχοντας μία καφέ τσάντα Bottega Veneta στο ώμο της και φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019, η πρωταγωνίστρια του «House Of Gucci» βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Parker Group Μίχαελ Πολάνσκι (Michael Polansky), κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της  δημοσιότητας σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2021 στο «Hollywood Reporter» είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι «ολόκληρη η ζωή της». 

Στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του «Chicago Fire», Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) και τον ατζέντη Κρίστιαν Καρίνο (Christian Carino).

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το σόου της στο Λας Βέγκας με τίτλο «Lady Gaga Jazz & Piano» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή του Park MGM

Related Articles

BYD. Σας είχαμε ενημερώσει

cars

Ισραηλινό drone χτύπησε αυτοκίνητο στον Λίβανο

Bury

Suzuki: Φουλ ρετρο-μανία στο Τόκιο!

cars

Οι εκπομπές ρύπων “φρενάρουν” το νέο Ford Focus RS.

cars

Ήπιος αέρας ανανέωσης φυσά στην γκάμα του Audi A5.

cars

Ανδρουλάκης: «Οι αξίες των προγόνων μας να είναι η πυξίδα για να κάνουμε την πατρίδα μας πιο ισχυρή»

cars

Νέο Mitsubishi L200. Oλική αλλαγή

cars

Πάνω από 8.500 δικαιούχοι έκαναν διακοπές τον Απρίλιο με voucher κοινωνικού τουρισμού

cars

Νέος επικεφαλής σχεδιασμού στην Volkswagen ο Andreas Mindt

cars