CARSNEWS
AUTONEWS

Καψόνι με εμπλοκή της αλβανικής Αντιτρομοκρατικής σε συγγενή του Μπελέρη – «Θεώρησαν τρομοκρατικό υλικό τα προεκλογικά φυλλάδια»

Για το καψόνι που πέρασε από τις αλβανικές αρχές συγγενής του Φρέντη Μπελέρη μίλησε το πρωί της Δευτέρας 3/6 ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Άγγελος Συρίγος. «Θεώρησαν τρομοκρατικό υλικό τα προεκλογικά φυλλάδια» επεσήμανε και εξήγησε τι συνέβη.

Ο Άγγελος Συρίγος μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» για το περιστατικό προβοκάτσιας στην Αλβανία εξηγώντας πως σημειώθηκε κατά την επιστροφή του Νέστορα Βάφη μαζί με συγγενή του Φρέντη Μπελέρη.

Οι δύο άνδρες όπως επεσήμανε ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα το πρωί και η περιπέτειά τους ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής 2/6 γύρω στις 23:00 όταν πέρασαν τον μεθοριακό σταθμό στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Οι Αλβανοί αστυνομικοί κράτησαν για ώρες τον ξάδερφο του Φρέντη Μπελέρη, Γιάννη, και ένα στέλεχος της Ομόνοιας από τη Χειμάρρα καθώς θεώρησαν ότι τα προεκλογικά φυλλάδια και τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας που είχαν μαζί τους ήταν τρομοκρατικό υλικό.

Οι αστυνομικοί, είπαν στον ξάδερφο του Φρέντη Μπελέρη και στο στέλεχος της Ομόνοιας πως θα έπρεπε να καλέσουν την Αντιτρομοκρατική προκειμένου να εξετάσουν τα φυλλάδια που είχαν μαζί τους.

Στην Αλβανία όμως η Αντιτρομοκρατική λειτουργεί μέχρι τις 10 το βράδυ, όπως είπε ο Άγγελος Συρίγος και έτσι οι δύο άνδρες παρέμειναν κρατούμενοι μέχρι σήμερα τα ξημερώματα οπότε και αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δεν κρίθηκε ότι μετέφεραν κάτι ύποπτο.

Για το καψόνι ήταν από την πρώτη στιγμή η ελληνική πρεσβεία στην Αλβανία ενώ στο πλευρό των δύο ανδρών παρέμεινε όλο το βράδυ ο γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου.

Related Articles

Το Kia Stonic αποκτά GT Line έκδοση.

cars

Η Mazda ακόμα ονειρεύεται ένα sports car με Wankel αλλά…

cars

Η Peugeot επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο Le Mans.

cars

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη Σεούλ – Έξι νεκροί και τουλάχιστον οκτώ τραυματίες

wp_update-GSkibItV

Η Ford ίσως εξελίξει και δεύτερο EV με την βοήθεια της Volkswagen.

cars

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars

Στέλλα Γκαντωνά: Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστική συνταγή για την επιτυχία στην τηλεόραση

cars

e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων

cars

Η Mercedes-Benz EQA αποκαλύπτεται… τρόπον τινά!

cars