CARSNEWS
AUTONEWS

H Μαντόνα ποζάρει με τα έξι παιδιά της στα 66α γενέθλιά της στην Πομπηία

Η Μαντόνα γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της στην Πομπηία της Ιταλίας έχοντας στο πλευρό της τον νέο της σύντροφο, αγαπημένους και εκλεκτούς φίλους και τα έξι παιδιά της.

Η διάσημη τραγουδίστρια και οι καλεσμένοι της – περίπου 30 άτομα, απόλαυσαν ένα ιδιωτικό δείπνο στο αρχαιολογικό πάρκο της Πομπηίας. Η βασίλισσα της ποπ μουσικής μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι των γενεθλίων της και ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και ένα στιγμιότυπο της ίδιας με τα έξι παιδιά της.

Η σταρ έχει αποκτήσει την 27χρονη Λούρδη, τον 24χρονο Ρόκο, τον 18χρονο Ντείβιντ Μπάντα, την 18χρονη Μέρσι Τζέιμς και τα 11χρονα δίδυμα Εστέρ και Στέλλα Τσικόνε. Η Λούρδη και ο Ρόκο είναι τα βιολογικά παιδιά της Μαντόνα και τα υπόλοιπα είναι υιοθετημένα.

Η Μαντόνα έμεινε στο θέρετρο «Villa TreVille» του Ποζιτάνο, το οποίο είναι το ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διέμεινεη Τζένιφερ Λόπεζ κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία φέτος το καλοκαίρι.

Μαζί της ήταν ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, Ακίμ Μόρις, ο οποίος είναι ο νέος σύντροφος της 66χρονης Μαντόνα.

Related Articles

Ελαστικό με “ζωή” 130.000 χιλιομέτρων; Η Nokian λέει ναι.

cars

Κόμπος: Η ΕΕ εξέφρασε σαφήνεια τη θέση της ότι το Κυπριακό αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα προς την πρόοδο στα ευρωτουρκικά

cars

Μια γυναίκα αποφασίζει ποια παιδιά θα γεννηθούν και ποια όχι

Bury

Τέλη κυκλοφορίας: Αντίστροφη μέτρηση για να λήξει η προθεσμία πληρωμής

cars

Χιλιάδες Ισπανοί στους δρόμους της Μάλαγα – «Άνθρωποι που δουλεύουν στον τουρισμό δεν μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο τους»

wp_update-GSkibItV

Το πρώην αφεντικό της Renault αναλαμβάνει τα ηνία της Jaguar-Land Rover.

cars

Νέο Opel Mokka. Παρουσιάστηκε

cars

Volvo Car Hellas. Αναβαθμίζει και την τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών της

cars

Η Toyota συνεχίζει την εξέλιξη solid state μπαταριών με το βλέμμα στο 2025.

cars