CARSNEWS
AUTONEWS

Η Rolls-Royce προσφέρει μία ειδική Phantom για καλό σκοπό!

Μία Rolls-Royce είναι σύμβολο πολυτέλειας. Είναι μία φυσική αναπαράσταση ότι έχεις καταφέρει κάτι στην ζωή σου και αυτή η επιτυχία συνοδεύεται από πολλά μηδενικά στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και η “υποχρέωση” να προσφέρεις σε διάφορους σκοπούς που χρειάζονται στήριξη και με την συγκεκριμένη Bespoke Red Phantom, μπορείς να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο χάρη στη συνεργασία της αγγλικής εταιρίας με τον οίκο Sotheby’s.

Η Bespoke Red Phantom ξεχωρίζει από όλες τις υπόλοιπες χάρη στο πολύ ιδιαίτερο χρώμα της. Ένα χρώμα που περικλείει κρυστάλλους ανάμεσα στα 5 στρώματα του βερνικιού του, χαρίζοντας στην κατακόκκινη Rolls-Royce κυριολεκτικά… αστραφτερή εμφάνιση. Κατά τα άλλα, για το εσωτερικό έχει χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός Arctic White με Mugello Red λεπτομέρειες ενώ στα highlights της καμπίνας συμπεριλαμβάνεται το Mugello Red Shooting Starlight Headliner με 1.600 οπτικές ίνες και οι ξύλινες λεπτομέρειες που έχουν φινιριστεί στο χέρι.

Το επίσημο ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί σε ένα gal στο One Thousand Museum του Μαϊάμι στις 4 Δεκεμβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η διαδικτυακή δημοπρασία. Τα έσοδα από την πώληση της Bespoke Red Phantom θα διατεθούν στον παγκόσμιο οργανισμό (RED) που προσπαθεί να βάλει τέλος στην επιδημία του AIDS.

Related Articles

Η Volkswagen φρεσκάρει και το “R” λογότυπο!

cars

Mazda. Συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής

cars

Ο κοροναϊός επηρεάζει και την παγκόσμια παραγωγή!

cars

Κασσελάκης: Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και τι έχω κάνει στη ζωή μου – Nα φτιάξουμε ένα κόμμα ελκυστικό για κάθε προοδευτικό πολίτη

cars

BMW 116d. Άλλαξε τα πάντα

cars

Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ με το βλέμμα σε Ιράν και Ισραήλ – Επί τάπητος νέες κυρώσεις κατά της Τεχεράνης

cars

Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων

Bury

Nissan e.dams. Ξεκινάει δοκιμές

cars

Renault Megane 1.5 dCi GT Line. Απολαυστικό και οικονομικό

cars