CARSNEWS
AUTONEWS

Ψηλότερη, μικρότερη και πιο ευρύχωρη η νέα Mercedes GLA!

Μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες παρουσιάσεις νέων μοντέλων του 2019, είναι αναμφίβολα η, βάσει της δημοτικότητας της προηγούμενης γενιάς, Mercedes-Benz GLA, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της μεθαύριο 11  Δεκεμβρίου αλλά για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου σε υψηλά επίπεδα, η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο του νέου της μοντέλου.

Βεβαίως υπάρχουν ήδη και κάποιες πληροφορίες που μας δείχνουν την κατεύθυνση στην οποία έκρινε πως πρέπει να κινηθεί η Mercedes για τη νέα GLA. Καταρχάς, το ύψος του αυτοκινήτου αυξήθηκε κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με τον προκάτοχο του και αυτό επιτρέπει την ανύψωση της θέσης οδήγησης αλλά και την παροχή μεγαλύτερου χώρου για τα κεφάλια των εμπρός επιβατών. Πάρα πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι η GLA θα προσφέρει και μεγαλύτερους χώρους για τα πόδια των πίσω επιβατών, παρά το γεγονός ότι το μήκος της έχει μειωθεί κατά 1,5 εκατοστό!

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι η νέα Mercedes-Benz GLA θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης, όπως μας έχει συνηθίσει με τα τελευταία μοντέλα της η εταιρία. Για να δούμε λοιπόν τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί για την GLA. Για περισσότερα υπομονή δύο ημέρες ακόμη

Related Articles

Ford Troller TX4. Από την Βραζιλία με αγάπη…

cars

Μήπως είμαστε κοντά σε μία επανάσταση εναντίον των SUVs;

cars

Ολυμπιακός για Τσιλούλη – ΑΕΚ: Συνιστά αλλοίωση, ντροπή να γίνονται με τέτοιους όρους τα play off

cars

Skoda Kodiaq. Σημαντικά ανανεωμένο

cars

Ferrari 812 GTS. Το ισχυρότερο cabrio στον κόσμο!

cars

Πέντε «χρήσιμες» ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να αποφύγετε

cars

Νέο ηλεκτρικό Fiat 500. Η Mopar το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό

cars

Ο Παράδεισος των κυριών – Spoiler: Η Μιράντα έχει κρυφακούσει τον Χριστόφορο με την Αμαλίας και είναι ανήσυχη

cars

40 χρονια Quattro από την Audi. Ηταν η μεγάλη αλλαγή

cars