CARSNEWS
NEW MODELS

Βεντέτα ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates για τα μάτια μιας Porsche


Ο BILL GATES, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ MICROSOFT, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ PORSCHE TAYCAN, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ELON MUSK.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 19/2/2020

Ο κ. Elon Musk, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla εκφράστηκε αρνητικά για τον κ. Bill Gates, ένας από τους συνιδρυτές της Microsoft και πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής, επειδή ο τελευταίος είπε σε συνέντευξή του ότι αγόρασε μια Porsche Taycan αντί κάποιο μοντέλο της Tesla.

O κ. Gates ρωτήθηκε για το τι πρέπει να γίνει για να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή και –μεταξύ άλλων– αναφέρθηκε και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τότε, ο κ. Gates αποκάλυψε ότι πρόσφατα απέκτησε μια Porsche Taycan και όχι κάποιο μοντέλο της Tesla επειδή τα αυτοκίνητά της έχουν μικρότερη αυτονομία από το γερμανικό μοντέλο. Επίσης, επισήμανε ότι του αρέσει πολύ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να πω ότι είναι ένα αυτοκίνητο που κοστίζει ακριβά αλλά είναι πολύ πολύ cool. Είναι το πρώτο μου ηλεκτρικό αυτοκίνητο και το ευχαριστιέμαι πολύ».

Όταν το έμαθε αυτό ο κ. Musk απάντησε μέσω κοινωνικού δικτύου, χαρακτηρίζοντας τον κ. Gates «υποτονικό». Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να είμαι ειλικρινής, οι συνομιλίες μου με τον Gates είναι υποτονικές».

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δοκιμάζουμε το νέο Renault Megane R.S. των 280 ίππων

cars

Αυτό είναι το νέο Hyundai i30 (video)

cars

O Lawrence Stroll απέκτησε το 16,7% της Aston Martin

cars

Απλές συμβουλές για γρήγορο και εύκολο ξεθάμπωμα των τζαμιών του αυτοκινήτου σας.

cars

Νέες μπαταρίες της Samsung υπόσχονται αυτονομία 800 χιλιομέτρων

cars

Το 8-κύλινδρο Jeep Wrangler έχει επιδόσεις supercar!

cars

Τι πρέπει να κάνεις εάν βάλεις λάθος καύσιμο στο αυτοκίνητό σου

cars

Νέο σύστημα για αναλογικά τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

cars

Υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα νέο Fiat Uno;

cars