CARSNEWS
AUTONEWS

Η DS θα αποκαλύψει ένα εντυπωσιακό sedan στις 24 Φεβρουαρίου!

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την παρουσίαση της θρυλικής SM και για να γιορτάσει αυτή την επέτειο, η DS Automobiles θα αποκαλύψει στην έκθεση της Γενεύης, την ίδια έκθεση όπου αποκαλύφθηκε η SM τον Μάρτιο του 1970, ένα ολοκαίνουριο concept sedan. Ένα ολοκαίνουριο concept sedan που εμμέσως, η ίδια επιβεβαιώνει πως θα εμπλουτίσει την γκάμα της κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η DS Automobiles θα παρουσιάσει τη νέα της δημιουργία σε μια ξεχωριστή τοποθεσία στις 24/02/2020 και μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκάλυψη online: https://www.facebook.com/events/452285885440319/

Geplaatst door DS op Donderdag 20 februari 2020

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την προσθήκη μίας ναυαρχίδας στην κορυφή της γκάμας της DS. Οι πρώτες φήμες για το μοντέλο που από τότε λεγόταν πως ονομαστεί DS8 ή DS9, κυκλοφόρησαν στο “μακρινό” 2018 και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με το πρωτότυπο που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Προς το παρόν, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά το σύντομο teaser-video παρέχει μία σύντομη ματιά σε ένα σχήμα με μία επιβλητική μάσκα και λεπτά, LED φωτιστικά σώματα εμπρός και εντυπωσιακές γραμμές προς τα πίσω. Όσον αφορά στα μηχανικά, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που λένε πως το νέο sedan της DS θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα (την ίδια που χρησιμοποιεί και το Peugeot 508) και πιθανότατα, θα είναι διαθέσιμο και με ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που συνάδει με την φιλοσοφία εξηλεκτρισμού της γαλλικής φίρμας. Περισσότερα, στις 24 Φεβρουαρίου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Jeep Renegade 4xe & Compass 4xe. Διαθέσιμα και στη χώρα μας με σημαντικά πλεονεκτήματα

cars

Cupra Tavascan: Ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV coupe που συνδυάζει την εμφάνιση με τις επιδόσεις

cars

Porsche Macan 4 και Macan Turbo: Tο αμιγώς ηλεκτρικό SUV με ισχύ έως 639 ίππους

cars

Το Volvo XC60 Recharge T8 Polestar Optimised υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες οδικές συγκινήσεις

cars

Ο ρόλος – έκπληξη της Μπριζίτ Μακρόν στην τέταρτη σεζόν του Emily in Paris

cars

Πατέρας Παύλος: Ο viral ιερέας που «σαρώνει» στο TikTok και «μιλά» στις καρδιές των νέων

cars

Μια πρόγευση από το νέο Nissan Z Nismo

cars

Το νέο Subaru Levorg κάνει το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

Nissan Juke Kiiro. Νέα, ειδική, έκδοση

cars