CARSNEWS
NEW MODELS

Stay home το μήνυμα της Mercedes-Benz για τον Κορωνοϊό (βίντεο)

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει να κάνει ούτε με επιδόσεις, ούτε με τεχνολογία, ούτε με τίποτα τέτοιο. Δεν έχει καν σχέση με προώθηση προϊόντων. Βασικά, δεν έχει ούτε κίνηση… Κρύβει όμως κάτι πολύ περισσότερο, την εταιρική υπευθυνότητα της φίρμας, απέναντι στην πανδημία που μαστίζει τον πλανήτη μας. Για μία εταιρία σαν τη Mercedes-Benz, όπου η ασφάλεια αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο.

Βραδάκι, ένα SUV παρκαρισμένο έξω από ένα σπίτι και στα παράθυρα αναμμένα φώτα. #stayhome ή, αν προτιμάτε, μένουμε μέσα, είναι το μήνυμα. Η ασφάλεια, στην προκειμένη περίπτωση, δεν έρχεται από τα διάφορα ηλεκτρονικά ενός σύγχρονου αυτοκινήτου αλλά από την πρόληψη, την υπεύθυνη στάση του καθενός να ελαχιστοποιήσει τις μετακινήσεις του στις απολύτων απαραίτητες. Με αυτό τον τρόπο θα περιοριστεί η διάδοση του Κορωνοϊού και θα σωθούν ζωές.

Το μήνυμα, ωστόσο, της  Mercedes-Benz, δεν σταματά εκεί. Δημόσια απευθύνει ένα ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους, τους ταμίες των καταστημάτων, τους αστυνομικούς, τους πυροσβέστες, σε όσους εργάζονται σε δομές υγείας και γενικά σε όσους συνεισφέρουν στην προστασία του κοινού, διατηρώντας παράλληλα λειτουργική την απαραίτητη καθημερινότητα. Για την ακρίβεια, αναφέρει ότι μπορεί να μην βρισκόμαστε όλοι μαζί, θα πρέπει όμως να λειτουργούμε όλοι μαζί. Ό καθένας από το πόστο του και με το δικό του ρόλο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ωραία μετατροπή: Δείτε ένα Ford Focus σε έκδοση Speedster!

cars

Δοκιμάζουμε το Lexus RC F Track Edition των 472 PS (Video)

cars

Ένταλμα σύλληψης από την Interpol για τον Ghosn στο Λίβανο

cars

Η Maserati τιμά τον Sir Stirling Moss με ένα πρωτότυπο του MC20

cars

Στο φως το εσωτερικό του ηλεκτροκίνητου Skoda Enyaq

cars

Θετική απάντηση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο αίτημα Σπανάκη για ηλεκτρονικές μεταβιβάσεις οχημάτων και μοτοσυκλετών

cars

Δύο Chevrolet Silverado «επιβίωσαν» μετά από 22 μήνες στον βυθό του Ειρηνικού Ωκεανού

cars

Η νέα Mercedes-AMG S-Class είναι ένα supersedan 800 plus ίππων

cars

Έρευνα στην FCA για τις εκπομπές ρύπων στους diesel της

cars