CARSNEWS
NEW MODELS

Ο Charles Leclerc… αυτοτρολάρεται φορώντας κοστούμι μπανάνας! (video)


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ FORMULA 1 ΘΑ ΕΞΕΘΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΣ VIDEO ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΠΑΝΑΝΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΗΣ FERRARI!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 26/4/2020

Ο Charles Leclerc φαίνεται πως έχει βαλθεί να καταρρίψει όλα τα «στεγανά» που χαρακτήριζαν μέχρι τώρα τη Ferrari. Όχι μόνο είναι (υπερ)δραστήριος στα social media, αλλά δεν διστάζει να «τσαλακώνεται» κιόλας, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο!

Ο Μονεγάσκος αυτή τη φορά άφησε στην άκρη την τιμονιέρα και έπιασε το χειριστήριο του PlayStation για να παίξει Fortnite. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από το συγκεκριμένο παιχνίδι που κάνει θραύση, είναι ο Peely!

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Leclerc στα καλά του καθουμένου κι ενώ έκανε μετάδοση μέσα από τον κανάλι του στο Twitch, φόρεσε μια στολή… μπανάνας! Και μάλιστα έδειξε να το διασκεδάζει υπέρ το δέον, λέγοντας πως «δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά τόσο όμορφος»!

Φυσικά, το… τρολάρισμα στο διαδίκτυο δεν άργησε καθόλου. Ούτε καν από την Mercedes, η οποία… ανακάλυψε μια φωτογραφία του Nico Rosberg με τον… Leclerc!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εξαρθρώθηκε σπείρα με ειδίκευση στα πολυτελή αυτοκίνητα

cars

Πρώτη επαφή με τη νέα BMW X2

cars

953 PS γι’ αυτή τη Mercedes-AMG G63 από την Posaidon

cars

Γι’ αυτό είναι… τρελός ο Γερμανός!

cars

Έρχεται και έκδοση Abarth για το ηλεκτρικό 500αράκι;

cars

VW ID.3 1st Edition: Στην Ελλάδα από 39.600 ευρώ

cars

Αποκαλύφθηκε το VW Taigun

cars

Ένα Καναδός δισεκατομμυριούχος μπορεί να εξαγοράσει την Aston Martin

cars

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο SEAT Leon

cars