CARSNEWS
NEW MODELS

Διαθέσιμο το νέο Ford Kuga στην ελληνική αγορά

Μαζί με το Puma και το πιο πρόσφατο Kuga η Ford αναθεωρεί το στίγμα της στην δημοφιλή κατηγορία των SUV προσφέροντας δύο ολοκληρωμένες προτάσεις για διαφορετικά γούστα. Έτσι, για όσους αναζητούν ακόμη μεγαλύτερους -από του στιλάτου Puma- χώρους την λύση δίνει το ολοκαίνουργιο Kuga που προσφέρεται με πέντε κινητήρες και στις εκδόσεις εξοπλισμού Trend, Titanium, ST-Line, ST-Line X και την υπερπολυτελή Vignale.

Με την βασική έκδοση Trend προσφέρονται μόνο οι δύο βασικοί κινητήρες, ο βενζίνης 1.5 EcoBoostμε τους 150 PS (από 26.722€) και ο 1.5 EcoBlueμε τους 120 PS (από 27.668€). Από εκεί και πέρα ο μικρός 1.500άρης ντίζελ συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο (από 32.367€).

Για τους απαιτητικούς υπάρχουν και οι δίλιτροι EcoBlue. Συγκεκριμένα, ο 2.0 EcoBlue με τους 150 PS (από 33.211€) διαθέτει και mild hybrid τεχνολογία, ενώ ο ισχυρότερος με τους 190 PS (από 40.727€) εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

Στην κορυφή των επιλογών στην γκάμα του Kuga δεσπόζει το πρώτο plug-in υβριδικό Kuga με κινητήρα βενζίνης 2,5 lt (από 45.978€), με συνδυασμένη ισχύ στους 225 PS και ηλεκτρική κίνηση για θεωρητικά έως 72 km.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει αυτή η Corvette του 1966

cars

Ford SYNC 4: Με πληροφορίες για θέσεις στάθμευσης και τιμές βενζίνης (βίντεο)

cars

Νέος μνηστήρας για την Aston Martin

cars

Κορωνοϊός: Η αυξημένη κίνηση στα διόδια και η μη χρήση e-pass εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία

cars

O Lewis Hamilton νικητής στην Ουγγαρία

cars

Με αυτά τα τρακτέρ σίγουρα δε θα έκλειναν δρόμους

cars

Το Toyota Aygo δεν καταργείται και δεν θα είναι ηλεκτρικό

cars

Ισχυρότερη και ταχύτερη η νέα Porsche Macan GTS

cars

Τίποτα δεν σταματά την κυριαρχία των SUV στις αγορές της Ευρώπης

cars