CARSNEWS
NEW MODELS

Video: Η Fiat απαντά στις ερωτήσεις για το ηλεκτρικό Fiat 500


Η FIAT ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΜΕΑ, Κ. LUCA NAPOLITANO, ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ «ΦΙΛΤΡΑ», ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ FIAT 500.

  • 22/5/2020

Στη 2η επικοινωνία του κ. Napolitano με το κοινό, στο πλαίσιο του “Chatting with Fiat”, ο Επικεφαλής της μάρκας, απαντά σε σειρά ερωτήσεων καταναλωτών από την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιταλία, τη στιγμή που το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο –όπου κατασκευάζεται το ηλεκτρικό 500- ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του.

Αυτή τη φορά οι ερωτήσεις εστιάζουν στο νέο σύστημα πολυμέσων του Ομίλου FCA, το οποία θα κάνει το ντεμπούτο του στο νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τους τρόπους φόρτισης και το πως το αυτοκίνητο θα κάνει τη όλη διαδικασία όσο πιο εύκολη γίνεται για τον χρήστη, αλλά και την πιο «πικάντικη» ερώτηση, για το αν θα δούμε το νέο ηλεκτρικό 500 και με το σήμα της Abarth.

Η ειδική έκδοση του νέου ηλεκτρικού Fiat 500, “La Prima”, είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες μέσω του διαδυκτίου, ενώ ο ταχυφορτιστής που διαθέτει έχει τη δυνατότητα να φορτίζει το αυτοκίνητο για τις καθημερινές μετακινήσεις μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Hyundai Group: Αποχώρησε ο υπεύθυνος σχεδιασμού Luc Donckerwolke

cars

Ετοιμάζεται και το αγωνιστικό Cupra Leon Competition

cars

Έξι μοντέλα της Peugeot που σημάδεψαν την εποχή τους

cars

i Hydrogen NEXT: Η BMW επανέρχεται στις κυψέλες καυσίμου!

cars

H BMW ετοιμάζει αντίπαλο που θα προκαλέσει ηλεκτροσόκ

cars

Ακούστε το νέο Cosworth V12 του Τ.50 στις 8.000 rpm! (βίντεο)

cars

Με 350 ίππους το MINI John Cooper Works GP της Manhart

cars

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Toyota GR Yaris; (video)

cars

Η πρώτη ηλεκτρική Ferrari θα μπορεί να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά της!

cars