CARSNEWS
NEW MODELS

Πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το Toyota GR Yaris; (video)

Με μία λιτή ανακοίνωση η Toyota ανακοίνωσε πως η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου «GR Yaris», όπως χαρακτηριστικά το αποκαλεί, θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Ιανουαρίου στο Makuhari Messe, στην Ιαπωνία. Με λίγα λόγια στο χώρο όπου θα διεξαχθεί η έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.

Η Gazoo Racing έχει ήδη αποκαλύψει αρκετά teaser στοιχεία με τον προγραμματισμό της αποκάλυψης του αυτοκινήτου στο ράλι της Αυστραλίας να έχει αναβληθεί ελέω της μεγάλης φωτιάς. Επίσης, η Toyota δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κάποιο τεχνικό χαρακτηριστικό, αλλά το λογότυπο GR-4 έχει ήδη προδώσει την ύπαρξη κίνησης στους τέσσερις τροχούς, όπως στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Κάτι που φαίνεται και από την κεντρική φωτογραφία όπου το πιο hot Yaris σηκώνει σκόνη γύρω του. Η Toyota μπήκε στο WRC το 2017 και την επόμενη σεζόν σημείωσε πέντε νίκες. Φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα των οδηγών με τον Tanak, όταν το κατασκευαστών το πήρε η Hyundai.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες το GR Yaris θα έχει κάτω από το καπό του έναν τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 lt που θα εφοδιάζεται με σύστημα υπερτροφοδότησης για να αποδώσει κάπου στα 200 άλογα. Όσο για την μετάδοση, αυτή πιθανότατα θα την αναλαμβάνει ένα μηχανικό 6άρι κιβώτιο.

Related Articles

Αλλαγές στον Δακτύλιο την Τετάρτη (9/11) λόγω της απεργίας

cars

Δείτε τον Ken Block να ντριφτάρει ένα Ford F-450 των 4 τόνων! (Video)

cars

Volkswagen: νέα προγράμματα χρηματοδότησης για την τόνωση των πωλήσεων στη Γερμανία

cars

Κλέβει την παράσταση το ηλεκτροκίνητο Nissan Ariya

cars

Κορωνοϊός: Τι θα αλλάξει στην σχεδίαση των αυτοκινήτων;

cars

Συνέντευξη – G. Hall, MoneyGram: «Ήρθαμε να μείνουμε με τη Haas, δεν έχουμε θέμα να εμφανιζόμαστε στη Σ. Αραβία»

cars

Αυτή είναι η πιο τριανταφυλλένια Rolls-Royce που έχετε δει ποτέ (video)

cars

Η απόλυτη συγκριτική δοκιμή 12 ελαστικών σε στεγνό και βρεγμένο (Video)

cars

Το Suzuki Swift Extreme Concept φτάνει στα άκρα

cars