CARSNEWS
NEW MODELS

Αλλαγές στον Δακτύλιο την Τετάρτη (9/11) λόγω της απεργίας

Η 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα φέρει νέα δεδομένα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η 24ωρη απεργία των μελών του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων στην πρωτεύουσα, για να μπορέσουν οι πολίτες να εξυπηρετηθούν στις μετακινήσεις τους.

Ετσι, η Αστυνομία ανακοίνωσε την άρση εφαρμογής των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Με άλλα λόγια, την Τετάρτη (9/11) δε θα ισχύσει το μέτρο του δακτυλίου, με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η κίνηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, οπότε οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να είναι προετοιμασμένοι για αρκετές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους.

Αυξημένη θα είναι και η παρουσία τροχονόμων, με την Αστυνομία να καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις τους για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η τεχνολογία OLED στα νέα φωτιστικά σώματα της Audi

cars

H Aston Martin βγάζει στο σφυρί τα «ασημικά» της

cars

AudiStream: Η Audi σας ξεναγεί στα εργοστάσιά της… εξ αποστάσεως

cars

Πώς η ελίν προστατεύει τους πελάτες της;

cars

Ήπια υβριδική έκδοση για το νέο Hyundai i20

cars

Επίσημα το νέο Subaru Levorg με άρωμα από WRX STi

cars

H Jaguar Land Rover εξέλιξε κάθισμα που προσομοιώνει το περπάτημα

cars

O άξιος διάδοχος της Mercedes SLR

cars

H Toyota κατοχυρώνει το «GR Corolla» για το πολυαναμενόμενο hot hatch

cars