CARSNEWS
NEW MODELS

Κούκλα η ανοιχτή BMW 4 Convertible!

Η BMW Σειρά 4 είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της επικαιρότητας αφού παρουσιάστηκε πριν από μερικές μέρες με αντικείμενο συζήτησης την τεράστια μάσκα της. Η οποία αρχικά μπορεί να ξενίζει αλλά όσο περισσότερο την βλέπεις τόσο αρέσει και συμπερασματικά οι σχεδιαστές της BMW μάλλον δικαιώνονται για την επιλογή τους.

Μάλιστα στην ανοιχτή εκδοχή της BMW 4 η παρουσίαση της μάσκας γίνεται ακόμη πιο έντονη. Ειδικά με κατεβασμένη την οροφή, η οποία θα είναι μαλακή, όπως στη προηγούμενη γενιά της. Τόσο για λόγους κόστους/ βάρους/ πολυπλοκότητας, όσο και για την ισχυρή soft-top αναγνωρισιμότητα.

H γκάμα των κινητήρων θα προέρχεται από την κουπέ και θα δούμε τα δίλιτρα μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου. Στην top θέση θα βρίσκεται η M440i μιας και η κορυφαία 4 Convertible έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στην βορειοαμερικανική αγορά. Για την εν λόγω έκδοση αμαξώματος δεν θα υπάρξει μηχανικό κιβώτιο, μήτε plug-in υβριδική έκδοση. Η νέα BMW 4 Convertible θα είναι το δεύτερο κάμπριο, μαζί με την ανοιχτή 8άρα.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πωλείται μια συλλεκτική McLaren F1 GTR Longtail

cars

Στην παραγωγή τα φορτηγά υδρογόνου της Hyundai!

cars

Κάθε Bugatti EB110 GT είναι περιζήτητη και άκρως συλλεκτική

cars

Σιγκαπούρη νυχτερινή ή… πρωινή; (video)

cars

Ατελείωτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αττικής, απροσπέλαστος ο Κηφισός

cars

Τρομακτικό πέρασμα μονοθεσίου της Formula 1 από την Eau Rouge (video)

cars

Τα σχεδιαστικά προβλήματα των αυτόνομων αυτοκινήτων

cars

Περισσότερη δύναμη για το Caterham Super Seven 1600 (video)

cars

Η Toyota Supra δυσκολεύτηκε στο τεστ ταράνδου

cars