CARSNEWS
AUTONEWS

Nissan Armada. Θηριώδες

Μπορεί τα SUV να έχουν γίνει πλέον μόδα σε ολόκληρο τον κόσμο, στην Αμερική ωστόσο τα είχαν «ανακαλύψει» και τα είχαν λατρέψει πολλά χρόνια πρίν αυτά κατακτήσουν τις καρδιές όλων μας. Βεβαίως όταν λέμε SUV στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εννοούμε θηριώδεις δημιουργίες που όσο πιο μεγάλες και εντυπωσιακές είναι, τόσο πιο μεγάλο κοινό έχουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Nissan Armada, ένα SUV με μήκος που φτάνει τα 5,3 μέτρα, που έχει πλάτος δύο μέτρα, ύψος 1,9 μέτρα και μεταξόνιο 3,1 μέτρα. Οι μεγάλες διαστάσεις του, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή σχεδίαση, δημιουργούν ένα άκρως επιβλητικό σύνολο, όπως μπορείτε φυσικά να δείτε και στις φωτογραφίες.

Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, στο εσωτερικό του νέου Armada, οι χώροι είναι άπλετοι για επιβάτες και αποσκευές. Από εκεί και πέρα τη παράσταση κλέβει η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα, στη κορυφή της οποίας κυριαρχεί μία μεγάλη οθόνη αφής 12.3 ιντσών. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών όπως και η πολυτέλεια, είναι εκ των ουκ άνευ, σε ένα τέτοιο τετράτροχο.

Τέλος σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη, το Armada εφοδιάζεται με ένα και μόνο κινητήριο σύνολο, 5,6-λίτρων ατμοσφαιρικό V8 με 400 ίππους και 560 Nm ροπής, που συνδυάζεται με ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, που αναλαμβάνει να στείλει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.

The post Nissan Armada. Θηριώδες first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Stoiximan Super League: Πρεμιέρα για τα play-out με κρίσιμα ματς στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού

cars

Jeep Eco Bonus. Με σημαντικό όφελος 

cars

Dacia Sandero Stepway 1.0TCe 100PS LPG. Έχει τα πάντα και συμφέρει

cars

Η Suzuki έχει πλάνα να μεγεθύνει το Jimny;

cars

Mercedes Α250e hatchback & A250e Sedan. Διαθέσιμα και στη χώρα μας

cars

Mazda. Δημιουργίες χωρίς…σύμβαση έργου

cars

Νίκος Παπανδρέου: Ούτε να φανταστώ τι θα γίνει με τα μελτέμια του Αυγούστου – Θωρακίστε την Πολιτική Προστασία χθες

Bury

Κρεμλίνο: Κίνδυνοι για αντίποινα σε πιθανή κατάσχεση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από τις ΗΠΑ

cars

Formula 1: Θρίαμβος της Red Bull στο Μαϊάμι με νικητή τον Μαξ Φερστάπεν

cars