CARSNEWS
AUTONEWS

Ford Ranger MS-RT. Το αδερφάκι του Raptor για τον δρόμο.

Τα pickups είναι μία από τις κατηγορίες που γνωρίζουν ανέλπιστη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Η ποιότητα των μοντέλων που έχουν παρουσιαστεί έχει φέρει κόσμο ο οποίος αναζητά αυτού του είδους τα οχήματα είτε για την εργασία του, είτε για τις ικανότητες τους και η ζήτηση που υπάρχει έχει οδηγήσει τις εταιρίες στο λανσάρισμα αρκετών ειδικών εκδόσεων. Μία από αυτές προέρχεται από την MS-RT που εδώ και αρκετά χρόνια προετοιμάζει επαγγελματικά της Ford με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο και το ίδιο κάνει τώρα με το Ranger.

Το Ford Ranger MS-RT ήρθε για να τοποθετηθεί δίπλα και όχι κάτω από το Ranger Raptor, ως μία διαφορετική, αλλά όχι λιγότερο ικανή εναλλακτική. Ενώ το Raptor διαπρέπει εκτός δρόμου, το Ranger MS-RT σχεδιάστηκε για να αποδίδει βέλτιστα στην άσφαλτο. Βάση για την δημιουργία της αγγλικής εταιρίας είναι η έκδοση Wildtrak αλλά εξοπλίζεται επιπλέον αυτής με νέα γρίλια, φαρδύτερα φτερά, νέα μαρσπιέ και τις ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών που βλέπεις. Το πακέτο της εξωτερικής εμφάνισης ολοκληρώνουν τα “carbon-look” καλύμματα των καθρεπτών ενώ οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 χρώματα: Frozen White, Sea Grey και Agate Black.

Στην καμπίνα παρατηρούμε νέες δερμάτινες επενδύσεις σε μαύρο χρώμα με πορτοκαλί ραφές, νέα πατάκια, νέο τιμόνι και φυσικά, το SYNC3 σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης που συνδυάζεται με μία οθόνη 8 ιντσών. Δυστυχώς, η MS-RT δεν προχώρησε σε κάποια αλλαγή στα μηχανικά του μικρού pickup της Ford αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο δίλιτρος turbodiesel που παράγει 213 άλογα και 500 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο δεν είναι κάτι παραπάνω από επαρκής. Σημαίνει όμως ότι τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου παραμένουν στις εργοστασιακές τιμές τους.

The post Ford Ranger MS-RT. Το αδερφάκι του Raptor για τον δρόμο. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το ηλεκτρικό Ford Explorer έχει αμερικανικές ρίζες, αεροδυναμική εμφάνιση και «φιλόξενο» εσωτερικό

cars

Νέα Mercedes-Benz GLA. Έτοιμη η δεύτερη γενιά

cars

Φυσικά χωράει ένας V8 στο Mini λέει η Powerflex

cars

Το νέο Volkswagen Golf περνά στο τελευταίο στάδιο δοκιμών.

cars

Volkswagen: Αλλάζει το “βαρύ” σήμα με νέο, πιο “ψηφιακό και μοντέρνο”!

cars

Ματαιώνεται το 4ο Ράλλυ Σπριντ Βοιωτίας, οκτώ μέρες πριν την εκκίνησή του

cars

Volkswagen ID.7 – Mε έξυπνο σύστημα κλιματισμού

cars

Fiat Professional Ducato. Mε σημαντικά προνόμια

cars

Νέο Volkswagen Golf GTD. Αθλητής μεγάλων αποστάσεων…

cars