CARSNEWS
AUTONEWS

Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε

Σε μία εκδήλωση με τον συμβολικό τίτλο «Day of Progress» η Audi αποκάλυψε στο παγκόσμιο κοινό μέσω διαδικτύου το ολοκαίνουργιο Audi e-tron GT, το ηλεκτρικό Gran Turismo της μάρκας. Το Audi e-tron GT, αντιπροσωπεύει την αιχμή του δόρατος για τη μάρκα στη νέα, ηλεκτρική εποχή: δυναμική οδική συμπεριφορά, εμπνευσμένο design και δέσμευση αειφορίας.

Η Day of Progress ξεκίνησε με τον Lucas di Grassi, οδηγό της Audi στη Formula E και τον Nico Rosberg, πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, που πλέον ασχολείται με καινοτόμες επιχειρήσεις βιώσιμης ανάπτυξης, να κάνουν επίδειξη του δυναμικού σπορ χαρακτήρα του Audi RS e-tron GT, δίπλα στο τρέχον αγωνιστικό μονοθέσιο Formula E της Audi, το Audi e-tron FE07. Η επίδειξη έγινε στην πίστα του Audi Driving Experience Center, στο Neuburg an der Donau.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το GREENTECH FESTIVAL και η Audi, ιδρυτικός συνεργάτης αυτής της πλατφόρμας για την αειφορία, παρουσίασαν μαζί για πρώτη φορά ως μέρος της παγκόσμιας πρεμιέρας του Audi e-tron GT, το βραβείο GREEN FUTURE. Το βραβείο, απονέμεται σε έργα και άτομα που προωθούν την αστικοποίηση που είναι φιλική με το περιβάλλον και ταυτόχρονα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Το βραβείο απονεμήθηκε στη start-up Zencity, που εδρεύει στο Τελ Αβίβ, με έναν αλγόριθμο που συλλέγει και αναλύει δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και τοπικά νέα από πόλεις.

The post Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στις 9 Ιουνίου το νέο Toyota Land Cruiser.

cars

Μειώθηκαν κατά χιλιάδες οι θάνατοι στην Ελλάδα τις πρώτες εβδομάδες του 2024

Bury

Το Toyota Century cabrio είναι ένα κυριολεκτικά, αυτοκρατορικό αυτοκίνητο!

cars

Το Audi RS6 GTO Concept είναι ένα ύμνος στο παρελθόν.

cars

Ετοιμοπαράδοτα Ford σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων

cars

Σαν σήμερα 18 Απριλίου: Ο μεγαλύτερος σεισμός στην ιστορία της Β. Αμερικής καταστρέφει το Σαν Φρανσίσκο

Bury

Τζόκερ 11/04/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για 3.500.000 ευρώ

Bury

Τραγωδία στο Λασίθι: Ληγμένη η μοιραία φωτοβολίδα που εξερράγη στα χέρια του 33χρονου Μανώλη

cars

Αφαίρεσε 23 δόντια, γιατί έμεινε έγκυος – Έβαλε μασέλα και ξόδεψε χιλιάδες στον οδοντίατρο

cars