CARSNEWS
AUTONEWS

Το Brabus 92R είναι βελτιωμένο παντού.

Η Brabus έχει πλούσιο παρελθόν στην βελτίωση μοντέλων της Mercedes-Benz αλλά και των “συγγενών” εταιριών και το γεγονός ότι το Smart EQ fortwo έχει… μεταπηδήσει στο στρατόπεδο της ηλεκτροκίνησης δεν πρόκειται να την σταματήσει. Έτσι, έπιασε στα χέρια της το μικρό EV και ξεκίνησε μία μεταμόρφωση που είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία του Brabus 92R.

Στα βελτιωμένα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πολύ σπάνια παρατηρούμε αύξηση της ιπποδύναμης αλλά ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος “ξεκλείδωσε” 11 επιπλέον άλογα από τον standard ηλεκτροκινητήρα του αυτοκινήτου. Το Brabus 92R λοιπόν, όπως φανερώνει και το όνομα του, προσφέρει 92 ίππους και 180 Nm ροπής ( 20 σε σύγκριση με το εργοστασιακό μοντέλο) και επιταχύνει στα 100 km/h σε 10,9 δευτερόλεπτα ή 1 δευτερόλεπτο ταχύτερα από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται. Σύμφωνοι, δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά στόχος της Brabus δεν ήταν η δημιουργία ενός πυραύλου τσέπης. To 92R είναι ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης με λίγη παραπάνω ψυχή αλλά επειδή στα ηλεκτρικά όταν κερδίζεις κάτι, χάνεις κάτι άλλο, η εμβέλεια του μειώθηκε στα 125 χιλιόμετρα.

Εκτός από την αύξηση στην ιπποδύναμη, η Brabus χάρισε στο μικρό Smart νέες ζάντες ελαφρού κράματος 16 ιντσών εμπρός και 17 πίσω, νέα ανάρτηση και πληθώρα διακοσμητικών τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα. Το μόνο αρνητικό στο 92R είναι η τιμή του που είναι υπερδιπλάσια του standard μοντέλου. Ίσως επειδή θα κατασκευαστούν μόλις 50 κομμάτια.

The post Το Brabus 92R είναι βελτιωμένο παντού. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

cars

Η Audi είναι έτοιμη για την στροφή στην ηλεκτροκίνηση!

cars

Πέραμα: Άνδρας καταδίωξε τη σύζυγό του μετά από καυγά

cars

Η Mercedes επιβεβαιώνει την ηλεκτρική EQA για το 2020.

cars

Porsche 911 “Belgian Legend”. Η πρώτη ειδική έκδοση της 992.

cars

Χωρίς V8 το νέο Ford Bronco.

cars

Αναβάλλονται και τα Grand Prix Μπαχρέιν και Βιετνάμ!

cars

Η νέα Skoda Octavia ανεβάζει τον πήχη!

cars

Πογέτ: Το χειρότερο για τους παίκτες μου θα ήταν η πρόκριση στο Euro και να μην βρίσκομαι εκεί

cars