CARSNEWS
NEW MODELS

Στη Βαλένθια ο Λευτέρης Αυγενάκης για συζητήσεις με το MotoGP!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα με τον Carmelo Ezpeleta και φυσικά από την κουβέντα σίγουρα δεν έλειψε και η αναφορά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνα MotoGP επί ελληνικού εδάφους στο απώτερο μέλλον.

Βεβαίως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η χώρα μας να αποκτήσει πίστα προδιαγραφών MotoGP, όπερ σημαίνει πως είτε θα πρέπει να επενδυθεί ένα σημαντικό ποσό για την αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, είτε να κατασκευαστεί μια εντελώς καινούρια πίστα σε κάποια άλλη περιοχή.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ούτως ή άλλως, ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει αναφερθεί στη σπουδαιότητα της δημιουργίας ενός σύγχρονου αυτοκινητοδρομίου στην Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει ένα οργανωμένο σχέδιο ανάδειξης νέων ταλαντούχων οδηγών κι αναβατών.

Το κόστος κατασκευής μιας πίστας, όμως, αποτελεί τον μεγάλο… πονοκέφαλο, καθώς το ποσόν είναι εξαιρετικά μεγάλο και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο αξιοποίησης του χώρου όχι μόνον για αγώνες, αλλά συνολικά για δράσεις σχετιζόμενες με τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Ford Fiesta, ένα ξεχωριστό, ευέλικτο και ευχάριστο οδηγικά supermini (Video)

cars

Πρεμιέρα για τα νέα Dacia Sandero και Logan

cars

Τι προβλέπεται για την επιδότηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, scooter και ποδηλάτων

cars

Πωλητήριο στην πρώτη Ferrari του Schumacher

cars

Συνεργασία FCA, Apple για ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα

cars

H Brembo αγοράζει μερίδιο στην Pirelli

cars

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

cars

Ομάδα-έκπληξη «ονειρεύεται» τον Vettel!

cars

Η Toyota fuel cell ενέργεια και για το Energy Observer

cars