CARSNEWS
NEW MODELS

Στη Βαλένθια ο Λευτέρης Αυγενάκης για συζητήσεις με το MotoGP!

Ο υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα με τον Carmelo Ezpeleta και φυσικά από την κουβέντα σίγουρα δεν έλειψε και η αναφορά στο ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνα MotoGP επί ελληνικού εδάφους στο απώτερο μέλλον.

Βεβαίως, για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει η χώρα μας να αποκτήσει πίστα προδιαγραφών MotoGP, όπερ σημαίνει πως είτε θα πρέπει να επενδυθεί ένα σημαντικό ποσό για την αναβάθμιση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών, είτε να κατασκευαστεί μια εντελώς καινούρια πίστα σε κάποια άλλη περιοχή.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ούτως ή άλλως, ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει αναφερθεί στη σπουδαιότητα της δημιουργίας ενός σύγχρονου αυτοκινητοδρομίου στην Ελλάδα, προκειμένου να υπάρξει ένα οργανωμένο σχέδιο ανάδειξης νέων ταλαντούχων οδηγών κι αναβατών.

Το κόστος κατασκευής μιας πίστας, όμως, αποτελεί τον μεγάλο… πονοκέφαλο, καθώς το ποσόν είναι εξαιρετικά μεγάλο και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλάνο αξιοποίησης του χώρου όχι μόνον για αγώνες, αλλά συνολικά για δράσεις σχετιζόμενες με τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όφελος έως 10.000 ευρώ για την αγορά νέου Jeep

cars

Κορωνοϊός και Αυτοκίνητο: 5 συν 1 συμβουλές για να αποφύγουμε τον κίνδυνο!

cars

Η Lotus σφραγίζει το ηλεκτρικό μέλλον της

cars

Μετά τις Volkswagen/ Audi και η Mercedes-Benz παίρνει τις αποστάσεις της

cars

Η BMW ίσως είναι η πρώτη εταιρία που θα υιοθετήσει το Apple CarKey

cars

Βγαλμένη από παραμύθι η νέα σειρά καθισμάτων της Recaro

cars

Mercedes-Benz Vans: Νέα έκδοση PRO με όφελος από 2.000 ευρώ

cars

Η McLaren θα κατασκευάσει λιγότερες Elva

cars

Performance Pack για το Tesla Model 3

cars