CARSNEWS
NEW MODELS

Τα νέα χρώματα του μονοθεσίου της Mercedes

Το πρώτο βήμα για την αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της Merceces AMG Petronas πραγματοποιήθηκε με τη γερμανική ομάδα να αποκαλύπτει τα νέα χρώμα των ασημένιων βελών.

Αφορμή γι’ αυτήν την αλλαγή στα χρώματα που ντύνουν τις επιφάνειες του μονοθεσίου αποτέλεσε η νέα συνεργασία της Mercedes AMG Petronas με την INEOS.

Ειδικότερα, το λογότυπο της εταιρίας χημικών προϊόντων έχει τοποθετηθεί στο κάλυμμα του αεροαγωγού που βρίσκεται πάνω από το κεφάλι του πιλότου καθώς και στις αεροδυναμικές πτέρυγες του μπροστινού και του πίσω τμήματος.

Το κόκκινο χρώμα είναι εκείνο που κάνει να ξεχωρίζει τις επιφάνειες στις οποίες εμφανίζεται το όνομα του νέου, μεγάλου χορηγού της γερμανικής ομάδας, ενώ εντύπωση προκαλεί και η παρουσία ενός κόκκινου άστρου στο κάλυμμα του κινητήρα, το οποίο ωστόσο δεν παραπέμπει στην INEOS αλλά στον Ν. Lauda, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν.

Η συμφωνία ανάμεσα στη Mercedes AMG Petronas και την INEOS θα έχει πενταετή διάρκεια, γεγονός που εν μέρει αποκαλύπτει και την πρόθεση των Γερμανών να παραμείνουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 τα επόμενα χρόνια.

Αυτό που μένει τώρα είναι οι νέοι χρωματισμοί να προσαρμοστούν στα δεδομένα του μονοθεσίου του 2020, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε τέσσερα εικοσιτετράωρα όταν και το W11 θα βρεθεί για πρώτη φορά στην πίστα της Βαρκελώνης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ένα Suzuki Jimny που «κολυμπάει» (Video)

cars

H McLaren Senna πέτυχε ανεπίσημο ρεκόρ στο Hockenheim

cars

Ποιος σκότωσε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα;

cars

H Nissan αναθεωρεί τον παγκόσμιο σχεδιασμό της

cars

Το μικρό και προσιτό Land Rover Defender είναι γεγονός

cars

Η καινούργια Cadillac Escalade μεγάλωσε ακόμη περισσότερο

cars

Επετειακή έκδοση για το Toyota Prius

cars

Ένα Citroen C3 στο κρεβάτι του… Προκρούστη μόνο για την Κίνα

cars

Ferrari F399: Με το βλέμμα στο Le Mans

cars