CARSNEWS
NEW MODELS

Κλείνουν σταθμοί του Μετρό την Πέμπτη (17/11) – Αλλάζουν δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

Εκτός από τις εκτεταμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είναι ήδη σε ισχύ στην Αθήνα εν όψει των εορταστικών εκδηλώσεων για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, την Πέμπτη (17/11) θα υπάρξουν και τροποποιήσεις στον τρόπο που θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΑ, με στόχο την ασφαλή κυκλοφορία των ΜΜΜ και του επιβατικού κοινού, θα υπάρξουν προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της Αθήνας.

Οι αλλαγές αυτές θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ., για το χρονικό διάστημα έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 06:00.

Με εντολή της Αστυνομίας, την Πέμπτη (17/11), ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει στις 15:00 και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 16:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση.

Επιπλέον, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 Σύνταγμα – Αερολ. Αθηνών (Express) θα εκτελούνται μέχρι τον Σταθμό «Εθνική Άμυνα» του Μετρό.

Τυχόν πρόσθετες μεταβολές θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις υποδείξεις και τα μέτρα της Αστυνομίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά ποιες γραμμές λεωφορείων και τρόλεϊ επηρεάζονται από τις αλλαγές. Επιπλέον, το επιβατικό κοινό μπορεί να ζητά πληροφορίες από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, καλώντας στο 11185, αλλά και την ιστοσελίδα της ΣΤΑΣΥ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Κίνα θα επιτρέπει περισσότερα υβριδικά οχήματα

cars

Τo Tesla Cybertruck στο μουσείο Patersen (Video)

cars

Η Brabus βελτιώνει τώρα και την ηλεκτρική Mercedes EQC

cars

Η τελική μορφή του Μεγάλου Περιπάτου στη Βασ. Όλγας

cars

Ferrari F399: Με το βλέμμα στο Le Mans

cars

Πρωταθλητής στις ατέλειες το Tesla Model Y (Video)

cars

Νέο ρεκόρ για την Porsche Panamera στο Nurburgring

cars

Οι καλύτεροι τετρακύλινδροι κινητήρες στην ιστορία της αυτοκίνησης

cars

Κορωνοϊός και Αυτοκίνητο: 5 συν 1 συμβουλές για να αποφύγουμε τον κίνδυνο!

cars