CARSNEWS
AUTONEWS

Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε

Σε μία εκδήλωση με τον συμβολικό τίτλο «Day of Progress» η Audi αποκάλυψε στο παγκόσμιο κοινό μέσω διαδικτύου το ολοκαίνουργιο Audi e-tron GT, το ηλεκτρικό Gran Turismo της μάρκας. Το Audi e-tron GT, αντιπροσωπεύει την αιχμή του δόρατος για τη μάρκα στη νέα, ηλεκτρική εποχή: δυναμική οδική συμπεριφορά, εμπνευσμένο design και δέσμευση αειφορίας.

Η Day of Progress ξεκίνησε με τον Lucas di Grassi, οδηγό της Audi στη Formula E και τον Nico Rosberg, πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, που πλέον ασχολείται με καινοτόμες επιχειρήσεις βιώσιμης ανάπτυξης, να κάνουν επίδειξη του δυναμικού σπορ χαρακτήρα του Audi RS e-tron GT, δίπλα στο τρέχον αγωνιστικό μονοθέσιο Formula E της Audi, το Audi e-tron FE07. Η επίδειξη έγινε στην πίστα του Audi Driving Experience Center, στο Neuburg an der Donau.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το GREENTECH FESTIVAL και η Audi, ιδρυτικός συνεργάτης αυτής της πλατφόρμας για την αειφορία, παρουσίασαν μαζί για πρώτη φορά ως μέρος της παγκόσμιας πρεμιέρας του Audi e-tron GT, το βραβείο GREEN FUTURE. Το βραβείο, απονέμεται σε έργα και άτομα που προωθούν την αστικοποίηση που είναι φιλική με το περιβάλλον και ταυτόχρονα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις. Το βραβείο απονεμήθηκε στη start-up Zencity, που εδρεύει στο Τελ Αβίβ, με έναν αλγόριθμο που συλλέγει και αναλύει δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων και τοπικά νέα από πόλεις.

The post Audi e-tron GT. Αποκαλύφθηκε first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο Νετανιάχου καλεί τη διεθνή κοινότητα να παραμείνει ενωμένη απέναντι στην επιθετικότητα του Ιράν

Bury

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ: Η ΕΕ καταδικάζει την απαράδεκτη ιρανική επίθεση – Σοβαρή απειλή για την περιφερειακή ασφάλεια

Bury

Νέο Opel Mokka. Λίγο πρίν τη παρουσίασή του

cars

Η Mazda δεν θα λανσάρει τίποτα νέο μέχρι το 2023;

cars

ID.3 Δοκιμάστηκε σε μαραθώνιο

cars

Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει πίσω της την πρωινή ζώνη του Mega – Το κρίσιμο ραντεβού με τον σταθμό

cars

Μαξ Φερστάπεν: Έρχεται τιμωρία λόγω σειράς παραβάσεων ενώ οδηγούσε σε δημόσιο δρόμο

cars

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Bury

Πατέρας Παύλος: Ο viral ιερέας που «σαρώνει» στο TikTok και «μιλά» στις καρδιές των νέων

cars