CARSNEWS
MOTONEWS

Best Moto 2023: Σάρωσε η Yamaha, τα 5 πολύ σημαντικά βραβεία

Best Moto 2023: Σάρωσε η Yamaha, τα 5 πολύ σημαντικά βραβεία
  • Διαβάστηκε από 3.642 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/07/2023

5 πρώτες θέσεις με αποκορύφωμα την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο scooter χρονιάς για τη Yamaha. Τα βραβεία παρέλαβαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, Product Manager Moto και η Κυριακή Μπασιά, CRM & Marketing Communications Manager από τη Yamaha Μοτοδυναμική.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

YAMAHA: H απόλυτη Adventure μοτοσυκλέτα!

Πρώτη φορά μία εταιρεία κερδίζει τον τίτλο της καλύτερης μοτοσυκλέτας και ταυτόχρονα του καλύτερο Scooter από την αρχή του Θεσμού.

Τα 2 σημαντικότερα βραβεία του θεσμού πλαισίωσαν ακόμα 3 επιτυχίες, καλύτερη μεταπωλητική αξία σε μοτοσυκλέτα και Scooter και τέλος βραβείο Best seller στον τομέα της μοτοσυκλέτες πάνω από το δίπλωμα Α2.

 

Η Yamaha στην Ελλάδα έχει πετύχει κάτι, που δεν το έχει πετύχει πουθενά αλλού στον κόσμο, ειδικά στο κομμάτι της μοτοσυκλέτας. Οι μοτοσυκλέτες της είναι οι πιο επιθυμητές, πως μετριέται αυτό; Αποτυπώνεται στις πωλήσεις, αποτυπώνεται στις διελεύσεις και σίγουρα εμείς το μετράμε από τις επισκέψεις που έχουν τα θέματα της μέσα στο mototriti και τα μηνύματα που λαμβάνουμε στα Social Media. Και εδώ, παρόλο που έχουν ανέβει οι τιμές της, παίρνεις πολύ περισσότερη μοτοσυκλέτα από ότι πληρώνεις. Διάφορες αναλύσεις πάνω στο θέμα μπορείτε να βρείτε μέσα στο mototriti.gr όπου έχουμε κάνει πάρα πολλές αναλύσεις πάνω στα μοντέλα της.

 

Καλύτερη μοτοσυκλέτα το Tenere Word Raid. Αν θυμηθείτε τα μοντέλα που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, τότε θα δώσετε πολύ μεγαλύτερη αξία στον νικητή, πήρε το βραβείο από την Ducati, πραγματικά στο τέλος της ψηφοφορίας με πολύ υψηλό ανταγωνισμό. Για το T-MAX δεν έχουμε να πούμε πολλά, όποτε συμμετέχει στην ψηφοφορία βγαίνει πρώτο, αποδεικνύοντας πως είναι ο «Βασιλιάς των Scooter» και δικαίως κάθεται στον θρόνο του.

 

Στα επόμενα 2 βραβεία όμως θα σταθούμε λίγο περισσότερο, αυτό δεν πάει τόσο στα μοντέλα (παίζουν σημαντικό ρόλο) αλλά όσο στην μάρκα που χτίζει awareness. Υψηλή μεταπωλητική αξία. Στην Ελλάδα δεν αγοράζουμε για να πουλήσουμε, αλλά ποιος θέλει να χάσει την αξία αυτού που αγόρασε; Σας διαβεβαιώ κανείς. Κάποιος μου είχε πει, ότι εάν συγκρίνεις ένα μοντέλο Yamaha με ένα χαμηλότερης τιμολογιακής αξίας, μπορώ να σου αποδείξω πως το μοντέλο που πουλίεται φθηνότερα θα χάσει μεγαλύτερο μέρος της αξίας του τα επόμενα 5 χρόνια. Και σας το λέω για να καταλάβετε, πόσο σημαντική είναι η μεταπωλητική αξία ενός μοντέλου κατά την αγορά του.

 

Για το Tracer 9 + 9GT, περιττό να αναφέρουμε τι κάνει στις πωλήσεις, ειδικά το 2022, που σε αυτό αναφερόμαστε, αν υπήρχε μεγαλύτερη επάρκεια μπορεί και να πούλαγε τα διπλά, υπερβολή; Ίσως, όμως τέτοια είναι επίδραση του μοντέλου που «χτυπάει» πολύ μεγαλύτερες σε κατηγορία μοτοσυκλέτες και εδώ ισχύει πως παίρνεις πολύ περισσότερη μοτοσυκλέτα από ότι πληρώνεις.

 

Τα βραβεία για την Yamaha παρέλαβαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Product Manager Moto και η Κυριακή Μπασιά, CRM & Marketing Communications Manager από τη Yamaha Μοτοδυναμική.

Related Articles

Δύο τραυματίες από τροχαίο στη Ν. Ερυθραία – Σύγκρουση δύο οχημάτων με μοτοσυκλέτα στην Τατοΐου

cars

Νέες προσθήκες στην οικογένεια SuperSport της Ducati

cars

Της έκλεψε την μοτοσυκλέτα και αυτή τον σκότωσε

cars

Seat Urban Mobility, ένα business unit για την προώθηση της αστικής κινητικότητας

cars

Ryvid – Νέο εργοστάσιο και νέα μοντέλα στο κοντινό μέλλον

cars

KTM 890 SMT 2024 – Τώρα με το Tech Pack πακέτο εξοπλισμού μέσα στην τιμή

cars

H μηχανή για να φύγεις μακριά απ’ όλα με… στιλ

cars

Markopoulo Park: Η δράση ξεκινά στις 13:00 την Κυριακή με έξι συναρπαστικές κούρσες

cars

Αποχωρεί η ομάδα του Sito Pons από το Πρωτάθλημα στο τέλος του 2023

cars