CARSNEWS
MOTONEWS

Νέες προσθήκες στην οικογένεια SuperSport της Ducati

Όπως και πολλές άλλες φορές έτσι και τώρα, παίρνουμε πληροφορίες για νέα μοντέλα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από τον οργανισμό της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. που ασχολείται με τους ρύπους που εκπέμπουν τα οχήματα, τον CARB.

Η Καλιφόρνια έχει τις πιο αυστηρές προδιαγραφές στις Η.Π.Α. όσον αφορά τις εκπομπές ρύπων, οπότε ένα μοντέλο που παίρνει έγκριση εκεί μπορεί μετά να πουληθεί σε όλες τις υπόλοιπες πολιτείες.

Το τελευταίο παράδειγμα μας έρχεται από την Ducati, όπου στο έγγραφο που κατατέθηκε από τους Ιταλούς για το 2024, βλέπουμε δύο νέες εκδόσεις της Ducati Supersport 950. Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία δεν θα έχουμε αλλαγές στον κινητήρα αλλά τα νέα μοντέλα θα ονομάζονται Ducati SuperSport S T και Ducati SuperSport T

Τί μπορεί να είναι αυτά τα μοντέλα; Η Ducati γενικά έχει μια πολύ ολοκληρωμένη γκάμα μοτοσυκλετών και προσπαθεί να απευθυνθεί σε πολλούς ανθρώπους με διαφορετικά στυλ και γούστα όσον αφορά τις μοτοσυκλέτες. Αυτό που λείπει είναι μια πρόταση Sport Touring ή μια πλήρως Touring επιλογή πέρα από το Multistrada. Τα αρχικά S (Sport) και Τ (Touring ή Turismo) θα μπορούσαν να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Δεν είμαστε σίγουροι τί μπορεί να δούμε από τη Ducati, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ, καθώς οι Ducati Premiere Days πλησιάζουν γρήγορα και σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις στα ερωτήματά μας. 

Related Articles

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΙΟΥΛΙΟΣ 2023

cars

Valentino Rossi – Πήγε τη VR46 στη Yamaha;

cars

Βίντεο με αστυνομικό να κάνει σούζα με μοτοσυκλέτα της ΕΛ.ΑΣ. – Ξεκίνησε προκαταρκτική διοικητική εξέταση

cars

2024 HONDA CB650R

cars

Χάρμα ιδέσθαι η νέα, πανίσχυρη Triumph Rocket TFC

cars

Μικρή μοτοσυκλέτα ή παπί;

cars

ΣΟΚ: Μαχαιρωμένη στο στήθος βρέθηκε η νεκρή 28χρονη από το Τυχερό

cars

Μια κλασική BMW σε δραστικό λίφτινγκ!

cars

Η QJMOTOR SRK 700 απογειώνει τις αισθήσεις

cars