CARSNEWS
MOTONEWS

Best Moto: Το βραβείο της Zero

Best Moto: Το βραβείο της Zero
  • Διαβάστηκε από 1.027 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/08/2023

Η Zero DSR/X ψηφίστηκε η πιο οικονομική σε κόστος χρήσης και συντήρηση μοτοσυκλέτα. Το βραβείο παρέλαβε ο Κος Βαγγέλης Ανδρεάδης, Owner της Zero Motorcycles Greece.

Κλίκαρε για να δεις τι εξάτμιση μπορείς να βάλεις στο μηχανάκι σου

Ένα ακόµα σηµαντικό κριτήριο, το σημαντικότερο για τους περισσότερους κατά την αγορά, σύµφωνα και µε τις δικές µας έρευνες, είναι το κόστος χρήσης και συντήρησης της µοτοσυκλέτας. Μέσα σε αυτό είναι η κατανάλωση, το κόστος συντήρησης αλλά και το κόστος των ανταλλακτικών του. Την πρώτη θέση κέρδισε ή ηλεκτρική  DSR/της Zero, δεν θα µπορούσε κάποιο βενζινοκίνητο µοντέλο να τη συναγωνιστεί.

Η Zero συνεχίζει να πρωτοπορεί, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την γκάμα της με σκοπό να αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι απλώς μια τάση, αλλά μια τεχνολογία με πολλά πλεονεκτήματα που βρίσκουν θέση ακόμη και σε μια Adventure μοτοσυκλέτα. Η Zero εκμεταλλεύτηκε από πολύ νωρίς τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος, αφού από το 2006 εξελίσσει τις δικές της μοτοσυκλέτες με όραμα το μηδενικό αποτύπωμα ρύπων. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνη για τη διάδοση της συγκεκριμένης τεχνολογίας και μεταξύ των κατορθωμάτων της μπορεί να καυχιέται για ακόμη ένα, καθώς παρουσίασε την πρώτη Adventure, πηγαίνοντας σε άλλο επίπεδο τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες.

Με 100 ίππους, ροπή που αγγίζει τα 23χλγμ!, μέση αυτονομία πάνω από 150χλμ και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ηλεκτρονικά βοηθήματα, το DSR/X δεν θέλει απλώς να αναδείξει περισσότερο από κάθε άλλη τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης, αλλά να κάνει ακόμη και τους πιο παραδοσιακούς οπαδούς της βενζίνης να σκεφτούν καλύτερα πριν καταδικάσουν οτιδήποτε δεν κάνει θόρυβο.

 

Το βραβείο παρέλαβε ο Κος Βαγγέλης Ανδρεάδης, Owner της Zero Motorcycles Greece.

Related Articles

Σε δημοπρασία η αγωνιστική Avintia Kawasaki CRT του 2013 του Hector Barbera

cars

Καλλιθέα: Συμμορία έκλεβε μοτοσικλέτες – Συνελήφθησαν τρία άτομα, δείτε βίντεο

cars

Video Test Ride – Honda Africa Twin 1100 Sports Adventure 2023

cars

Νέος τιμοκατάλογος CFMOTO 2024 – Με αρκετές μειώσεις τιμών

cars

Η πρώτη φωτογραφία του ελληνικού supercar Chaos

cars

Ανοίγει σήμερα τις πύλες της η Έκθεση Μοτοσυκλέτας –Όλες οι πληροφορίες

cars

O έξυπνος και ασφαλής τρόπος να μετακινείσαι γρήγορα

cars

Enea Bastianini: “Χρειάζομαι ακόμα χρόνο, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν δυνατότητες”

cars

SWM RE300 – Enduro κατάλληλο για όλους!

cars