CARSNEWS
F1 & RACES

Betsson: Formula 1, θέαμα σαν ταινία του Χόλιγουντ! (07/07)

Το Grand Prix Βρετανίας ανοίγει την αυλαία του σήμερα (7/7) με τις ελεύθερες δοκιμές και θα ακολουθήσουν αύριο (8/7) οι κατατακτήριες δοκιμές και την Κυριακή (9/7) ο μεγάλος αγώνας, που υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις.

Στην πλατφόρμα της Betsson, τώρα, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για στοίχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Το τριήμερο στην πίστα του Silverstone είναι από τα πολυαναμενόμενα της σεζόν και ήδη έχει δημιουργηθεί… θόρυβος γύρω από το Grand Prix Βρετανίας και το θέαμα που θα χαρίσει. Άλλωστε, το Χόλιγουντ έχει… προσγειωθεί στο paddock μιας και στη διάρκεια των τριών ημερών θα γυριστούν σκηνές για τη νέα ταινία του Brad Pitt. Μάλιστα, έχει διαμορφωθεί και ειδικό γκαράζ δίπλα στα δέκα των ομάδων! 

Ο ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ ΜΠΡΟΣΤΑ…

Στο μεταξύ, η κυριαρχία του Μαξ Φερστάπεν και της Red Bull δεν αμφισβητείται. Ο Ολλανδός οδεύει ολοταχώς προς την κατάκτηση του 3ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οδηγών, ενώ η ομάδα του είδε τον Σέρχιο Πέρες να βελτιώνεται σημαντικά στο Grand Prix Αυστρίας και περιμένει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και στη Βρετανία. Το να γίνει η έκπληξη και να μη νικήσει τον αγώνα ο Μαξ Φερστάπεν, προσφέρεται στο 3,25** στην πλατφόρμα της Betsson. Πίσω ακολουθούν η Ferrari που στα δύο τελευταία Grands Prix έχει κάνει σημαντικά βήματα προς τα μπροστά, αλλά ακόμη απέχει για να μπορέσει να διεκδικήσει νίκες. Ωστόσο, στις τάξεις της εκτιμούν πως έχει τη δυνατότητα να παλέψει για την pole position. Το να την πάρει ένα από τα μονοθέσιά της, δηλαδή είτε ο Σαρλ Λεκλέρκ είτε ο Κάρλος Σάινθ, βρίσκεται στο 5,50** στην πλατφόρμα της Betsson. Καλύτερες σε σχέση με την αρχή της σεζόν είναι και η Aston Martin, αλλά και η Mercedes. Στην Aston Martin περιμένουν περισσότερα στο Silverstone από ότι έκαναν στην Αυστρία. Στη Mercedes παλεύουν για να βελτιώσουν κι άλλο το μονοθέσιο. Κι επειδή η πίστα της… πάει κι υπάρχει και το κίνητρο της… έδρας, ο Λιούις Χάμιλτον προσφέρεται στο 13,00** για να πάρει τη νίκη.

Η ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ MCLAREN

Η McLaren αξίζει προσοχής μιας και προέρχεται από τον καλύτερο αγώνα της στη σεζόν και ο Λάντο Νόρις εκτιμά πως υπάρχει περιθώριο για περαιτέρω βελτίωση στο Grand Prix Βρετανίας. Η Alpine επίσης νιώθει πως μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και από εκεί κι έπειτα η Williams, η Haas, η Alfa Romeo και η Alpha Tauri αναζητούν και λίγη τύχη για να παρουσιάσουν ένα καλό αποτέλεσμα, αφού έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σεζόν. 

Formula 1 – Νικητής αγώνα

Οδηγός – Νικητής αγώνα

Μαξ Φερστάπεν 1,30

Σέρχιο Πέρες 8,00

Λιούις Χάμιλτον 13,00

Σαρλ Λεκλέρκ 15,00

Φερνάντο Αλόνσο 15,00

Τζορτζ Ράσελ 23,00

Κάρλος Σάινθ 26,00

Λάντο Νόρις 101,00

Λανς Στρολ 151,00

Εστεμπάν Οκόν 251,00

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Related Articles

Στα δικαστήρια η FIA -Ποιος οδηγός διεκδικεί το «κλεμμένο» πρωτάθλημα του 2008

cars

Ferrari: Ελαφρύτερο το νέο μονοθέσιο

cars

Kiwi driver Liam Lawson on verge of fulltime F1 seat

cars

“Lando should be here”: Qualifying top three want new track limits solution

cars

F1: Γιατί δεν συμμετέχουν Αμερικανοί οδηγοί;

cars

Formula 1: Πρώην ιδιοκτήτης ομάδας «βλέπει» τον Λίαμ Λόσον στο πλάι του Φερστάπεν στη Red Bull!

cars

Formula 1: Για πάντα στη Mercedes o Wolff

cars

O Wolff της Mercedes αγόρασε μετοχές της Aston Martin!

cars

F1 GP Στυρίας: Pole position στη βροχή για τον Hamilton (video)

cars